keskiviikko 24. elokuuta 2011

VärisuorallaJokin aika sitten oli Anttilan lankatarjouksessa Novitan Minna. Mukaan lähti neljä kerää, suunnitelmissa syksyn Novita-lehdessä olleet pitkävartiset palmikkosukat. Hyvässä alussa ovat jo:) Kaupassa luulin ostavani marjapuuronpunaista lankaa, kun pääsin kotiin se olikin enemmän liilaa kuin punertavaa. Olen monet kerrat kironnut kauppojen loistevalot, jotka vääristävät tiettyjä värejä. Tosin ei se liilakaan hullummalta näytä, nyt kun sitä olen enemmän katsellut.


Liilalle langalle alkoi yllättäen kertyä myös värikavereita. Hyvän ystävän työkaveri tilasi minulta äitiysvaatteita ja valitsi itse niihin tulevat kankaat. Ja kas kummaa, sama väri löytyy täältä. Tästä tuli paita, joka on jo valmiina, mutta tässä vain vilautus. Tarkempia kuvia on tulossa lauantain jälkeen, jolloin paita on uuden omistajansa hallussa.


Jostain syystä tämä väri tulee nyt minua vastaan suunnassa jos toisessakin. Haluaa selvästi mukaan vaatekaappiini. Värisuoran täydentää nimittäin menneenä viikonloppuna Myyrmäki-hallin kirppikseltä matkaan tarttunut samettihame. Tämä ihanuus lähti mukaan kahdella eurolla ja tarttui sieltä vähän muutakin:) Löydöistä kuulette varmasti jatkossa vielä lisää, kunhan saan niitä tuunailtua eteenpäin. 


Ensikertalaisena tuo kirppis oli sen verran mukava tuttavuus, että sinne tulee varmasti mentyä vielä uudemman kerran syksyn aikana. Myyntipäivät löytyvät tuon edellä olevan linkin takaa. Suosittelen, vaikka se reissu vähän vaatekaappien tilavuutta koettelikin:)

5 kommenttia:

 1. Tutun näköinen sukkakuvio. =D Ja kaunis väri.

  VastaaPoista
 2. Minjaana: kyllä vain, juuri sinun blogissasi ihastelin ensimmäisiä valmiina näkemiäni tällä mallilla tehtyjä sukkia:) Raitalankaiset ovat itselläkin tavoitteena, malli tuntuu niin helpolta ja mukavalta, että näitähän syntyy helposti monet kun alkuun pääsee.

  VastaaPoista
 3. Kaunista kuviota !
  Sulla taitaa olla lila viikko :))

  VastaaPoista
 4. Hei Aarnilintu!
  Hauskaa, kun löysit blogini, niin minäkin pääsin liittymään tänne sinun blogiasi seuraamaan. Aivan ihania neulomuksia, lähden tutustumaan paremmin...
  Huomasin, että olet tulossa Suomen Kädentaidot- messuille, minä olen siellä myös farkku- ym. kierrätystuunailujeni kanssa - varmasti törmätään siellä :)
  Kivaa viikonlopua!

  VastaaPoista