torstai 20. joulukuuta 2012

Hyvä mieli löytyi postilaatikosta

Kuva: Aarnilintu, kuvan patalaput: Ellis
 Tai tarkemmin sanottuna siellä odotti työpäivän päätteeksi paketti Ellikseltä, jonka blogissa osallistuin jokina aika sitten Hyvän mielen haasteeseen. Haastepaketista paljastui uniikki farkkutytön riipus, tätä ihmetellään ja ihastellaan heti huomenna töissä!

Kuva: Aarnilintu, kuvan koru ja avaimenperä: Ellis
Nyt tuo haaste on majaillut täällä minun hoivissani sen verran, että on tullut aika päästää se eteenpäin. Eli kolmelle ensimmäiseksi kommentoineelle ja mukaan haluavalle on täältä luvassa hyvää mieltä pienen itse tehdyn paketin muodossa. Joulun pakettirumbasta selvittyäni lupaan lähettää paketit tammikuun 2013 loppuun mennessä. Pannaan hyvä kiertämään, itsellä ainakin hyvä mieli tuli jo paketin odotuksesta! Haasteen saa mieluusti jakaa myös eteenpäin.

Kuva: Aarnilintu, kuvassa olevat patalaput: Ellis
Lisäksi kävi niin, että voitin samaisen Elliksen blogin arvonnassa (mitä? minä? voitin?) pari patalappua ja avaimenperän, joten paketista paljastui vaikka mitä kivaa:) Avaimenperä pääsee heti olkalaukun hihnaan.


Patalaput sopivat täydellisesti keittiöön, koska a) kaksi vanhaa jouti juuri eilen roskikseen kun saivat palovammoja kattilanpohjasta ja asiaankuulumatonta lisäväriä pesukoneesta ja b) mistä tiesitkin, että meillä tykätään punaisesta ja sitä on ripoteltu mm. keittiöön? :)

9 kommenttia:

 1. Jahas, tällä kertaa taitaa käydä niin, että aikainen lintu madon nappaa! Voisin haluta mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan:) Laitteletko minulle osoitteesi sähköpostilla (osoite Yhteystiedot-välilehdellä) niin paketti löytää perille.

   Poista
 2. Voisin haluta mukaan minäkin, mutta blogittomana haasteen eteenpäinjakaminen voi olla hankalaa. (ravelryssa mintui)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana olet, blogittomuus ei ole este ollenkaan. Samaten odottelen osoitettasi sähköpostiini, Yhteystiedot-välilehdeltä löytyy.

   Poista
 3. Kiva, että paketti on tullut perille ja että tykkäät <3

  VastaaPoista
 4. Aarnilintu hei!

  Oli kiva lukea kuinka olit tullut iloiseksi yllätyspaketista ja arvontavoitosta. Minä voitin sinun blogiarvonnasta viime talvena ihanaisen hartiahuivin. Se lämmittää mieltä edelleen :)

  Hyvä siis kiertää! Mukavaa joulua!

  T. eijamaarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se menee, antamalla tekee iloiseksi itsensä lisäksi muitakin. Toivottavati hartiahuivi on lämmittänyt kuten punainen väri lupailee. Leppoisaa Joulunikaa myös sinulle!

   Poista