sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Auto muutti sohvalle / Car moved to the couch


Ensinnäkin, aurinkoista äitienpäivää kaikille, jotka sellaisen juhlinnan kohteena tänään ovat! Äitienpäivän kunniaksi täältä tuleekin tai ehkäpä vastaiskuna kaikille yöpaita- ja alusasumainoksille hiukan autopornoa. Tosin hyvin pehmeää ja kaunista sellaista.


Tällä viikolla täällä ollaan äitienpäivän lisäksi juhlittu siipan synttäreitä. Oikea päivä oli jo alkuviikosta, mutta koska sankari oli työmatkalla toisella puolen maailmaa, jäi juhliminen viikonloppuun. Aikaeroväsymys on kyllä tuonut oman lisänsä juhlahaluihin, joten lähinnä täällä ollaan vietetty lötköpötkölauantaita eilen.


Lahjojen keksiminen miehille, sille omallekin, on välillä aika hankalaa. Tähän lahjaan sain idean jokunen aika sitten nuokkuessani väsyneenä autossa sillä aikaa kun mies viimeisteli auton kuivausta pesun jälkeen. Siinä hyvää asentoa etupenkillä etsiskellessäni aloin kaivata autoon jotakin tyynyä, jolla tulevista torkkuhetkistä saisi vähän mukavampia.


Eipä siis muuta kuin tuumasta toimeen. Miehen työmatkaillessa täällä oli hyvä tilaisuus levittää maalipensselit ja hakea kasa erivärisiä mustia farkkuja saksittavaksi ja ikuistaa miehen menopeli autotyynyyn. Ensin ajattelin, että ehkä auton näköiskuva ei ollutkaan hyvä idea, koska mitäs sitten kun auto joskus vaihtuu? Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tyynyt ovat tässä taloudessa pitkäikäisempiä kuin autot, joten kun auto joskus lähtee täältä uuteen kotiin, niin siitä jää ainakin sitten muistoksi tyyny. Tosin tuolla logiikalla noita autotyynyjä alkaa jossain vaiheessa olla enemmän kuin takapenkillä on järkeä kuskata, joten jos auto vaihtuu tiheään, niin niille on syytä varata tilaa auton lisäksi sohvalta.


Tyynyn koko on 30x50 cm. Erillisen sisätyynyn saa pois ja paikoilleen toisessa päädyssä oleva aukon kautta. Aukko suljetaan farkuista napatulla nappilistalla, joka jää tyynyn takapuolelle.


 Auto on maalattu  vapaalla kädellä kangasväreillä valkoiselle lakanakankaalle ja ommeltu kiinni mustalle farkkupohjalle. Audin rengastunnus on ommeltu paperin läpi. Reunat ovat mustaa ja harmaata farkkukangasta.


Tämä lienee sopivan miehisen värinen ja auton värinen niin sisä- kuin ulkopuolikin huomioiden. Nyt ei haittaa jos autossa väsy yllättää, tyyny ainakin löytyy. Seuraavaksi varmaan pitää sitten hommata matkavarustuksiin peitto, eli olisiko siinä ideaa seuraavaan lahjapakettiin?

                                               ***************************************

It's always difficult to find a gift for a man, even for the own one. Except for the Mother's Day, we have celebrated my man's birthday during this week. Man was the whole week on the work trip behind Atlantic ocean and meanwhile I had time to do something special for his car. The idea for this pillow came when I was waiting for my man and snoozing in a car when he was finishing car wash a few weeks ago.

The size of the pillow is about 30x50 cm. The cover is made from recycled black jeans and I have painted the picture with textile painting colours. The colours of the pillow are now matching perfectly for the colours of the car inside and outside. Now it's nice to snooze in car if needed, maybe  next birthday present includes a special blanket for the car?

9 kommenttia:

 1. Miehen synttärilahja oli siis vähän niinkuin sinulle...kieroa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ne parhaat lahjat ole juuri semmoisia, joista nauttii saajan lisäksi myös lahjan antaja:D

   Poista
 2. Upea idea ja taidokas toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuo aikalailla maalaustaitoja koetteli, mutta kyllä sitä lopputulosta ittekin kehtaa kattella sentään:)

   Poista
 3. Ihana kun keksit upean lahjaidean miehelle. Voisin kuvitella, että meidän isämtä olisi "myytyä" saadessaan autostaan moisen lahjan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä tuo tyyny paikkansa heti löysi autossa, joten nyt ei haittaa jos jollakin pitemmällä matkalla alkaa nukuttamaan. Tien poskeen vaan parkkiin ja pää tyynyyn.

   Poista
 4. Aivan mahdottoman hieno tyyny!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Hienon tyynyn olet tehnyt! Onpa upeasti maalattu autonkuvakin!

  Teetkö tuotteita muillekin tilauksesta? Hinta?
  Voisin olla halukas ostamaan..
  Ihana olisi antaa poikaystävälle tämmönen Passatin kuvalla.. Itse en osaa noin kaunista tehdä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Ja mukavaa, että tykästyit:) Palaan asiaan tarkemmin sähköpostin välityksellä pikimmiten!

   Poista