sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Pieniä askelia itsenäisyyteen


Pienet jalat tutustuvat uuteen maailmaan aivan tässä itsenäisyyspäivän nurkilla. Ensimmäisten askeleiden aika on vasta hiukan myöhemmin, mutta onhan sitä hyvä olla varusteet kunnossa. Kun on talvikin tulossa, vaikka ikkunasta ja lämpömittaria katsomalla sitä ei aivan heti ehkä uskoisikaan.Tossut pitävät pienet jalat lämpöisinä, kunnes ne kasvavat isoiksi, alkavat aikanaan rakentaa omannäköistään Suomea ja lähtevät maailmalle.


Parin työkaverin pian syntyville vauvoille lähti lahjaksi virkatut baby-converset. Ohje tällä kertaa täältä. Yhdet tämmöiset pitäisi vielä ennen joulua saada aikaiseksi. Ettei vain käy niin, että suutarin lapselta puuttuvat kengät:)


Joulukalenterin kuudes luukku on avattu. Pikkukuusi odottelee lippunauhaa, jääkaappiin valmistellut herkut linnanjuhlavalvojaisia ja ikkuna kahta kynttilää. Hyvää itsenäisyyspäivää!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat "converset"!
  Tunnelmallista ja hyvää itsenäisyyspäivää sinulle, Elina <3

  VastaaPoista
 2. Ihania! Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo kyllä melkoiset söpikset:) Toivottavati itsenäisyyspäivä meni mukavasti sielläkin!

   Poista
 3. Nyt ei pienten varpaita palele ja saavat vielä näin hienot tossuset! En ehtinyt toivottamaan hyvää itsenäisyyspäivää, joten toivotan mukavaa maanantaita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, eilinen touhuilu ruokien ja muiden parissa taisi ottaa vähän voimille, kun tänään on ollut melko unelias maanantai. Mutta kului se mukavasti näinkin!

   Poista