lauantai 17. tammikuuta 2015

Vaalikiima yltyy valtakunnassa


Juuri noin todettiin äsken Uutisvuodossa. Ja varmaan se totta onkin, onhan vaaleihin enää alle 100 päivää aikaa. Aiemmin mainitsin päätyneeni epäpoliittisena henkilönä mukaan erään varsinais-suomalaisen ehdokkaan innokkaaseen kampanjaryhmään. Ompelemaan kampanjatuotteita, eli muitatteko vielä nämä heijastavat purjeveneet? Tänään näillä näppäimillä kyseisen ehdokkaan kampanja starttaa Saaristolaiskemuilla. Ja allekirjoittaneen poliittisesta aktiivisuudesta kertonee jotain se, että saaristolaisherkkupöydän sijasta istun kotona kirjoittamassa tätä:)


Helenan virallisen eduskuntavaalikampanjan käynnistymisen kunniaksi leväytetään eetteriin lisää kampanjatuotteita. Eli edelleen ovat kyseessä vanhasta purjeesta ommellut tuotteet. Ja tällä kertaa jokanaisen ja -miehen matkakumppaneina tarpeelliset toilettipussukat, joihin kätkeytyvät niin isommat kuin pienemmätkin kauneudenvaalimispurkit.

Pussukoiden malli on tuttu farkkuflootistani. Muoto mahduttaa sisälle yllättävän paljon tavaraa. Näissä on päästy jo vähän hyödyntämään purjeessa olevia tikattuja yksityiskohtia. Tikkausten kohdalla kangasta kuitenkin saattaa olla useampikin kerros ja paksuus hiukan rajoittaa noiden osien käyttöä. Farkkuneulalla paksun ja tiiviin kankaan ompelu on onnistunut kuitenkin yllättävän hyvin.

Mitään kovin pieniä käännettäviä asioita tuosta purjekankaasta ei kuitenkaan kannata ryhtyä tekemään. Kangas on nimittäin niin kankeaa, että näidenkin kääntämisessä oli täysi työ. Mikäli haluat kyseisenlaisen pussukan itsellesi, niitä voi hankkia täältä.

Katsotaan kuinka tuo vaalikiima vielä allekirjoittaneeseenkin ehkä jossain vaiheessa tarttuu. Toistaiseksi tyydyn politikoimaan Uutisvuodon ja lauantaisaunan äärellä. Eivät kyllä yhtään huonompia paikkoja ole nuokaan siihen hommaan sillä eivätkös saunassa tunnetusti ole syntyneet monet hyvät päätökset valtakunnan tasolla?  Niin eiköpähän se kelpaa sitten näin kotiparlamentinkin areenaksi.

2 kommenttia:

  1. Purjekankaasta en olekaan koskaan tehnyt mitään. Hienot pussukat, noi värilliset yksityiskohdat passaa mainiosti piristämään! Poliittiset asiat jätän suosiolla kommentoimatta :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ollut minäkään tehnyt ennen näitä. Mutta nyt on tuosta jo kokemusta ja ei ole kyllä ihan helpoimmasta tai mukavimmasta päästä ommella. Joten kaikkeen sitä kavereiden takia joutuukin:)

      Poista