tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivää, HUHUU!


Täältä huhuillaan ystävänpäiväterveiset iloisen pirteissä väreissä. Tällä pöllöllä on selvästi jo kevättä rinnassa ja ystävänpäivämuistamisiakin on tainnut tulla vastaanotettua, kun posket ovat noin punaiset:)


Uusimmasta kevään Novita-lehdestä osui silmiin virkattu pöllö, jolle löytyi ajatuksissa osoite jo ennen kuin olin yhteenkään lankakerään tai koukkuun ehtinyt tarttua. Tämä yksilö lensi yhden hyvän ystävän syntymäpäiväpakettiin ja sitä tietä viikonloppuna Turun suuntaan.


Pöllö on hiukan muokkautunut matkan varrella alkuperäisestä ohjeesta. Silmukkamäärät ja koukku kolmonen ovat kuten ohjeessa, mutta silmissä kukkii luovuus. Viimeistelin nimittäin pöllöneidin muualla kuin omien lanka- ja tarvikevarastojen äärellä ja kävi niin, että unohdin ottaa mukaan mustaa puuvillalankaa. Silmiä ei oltu siinä vaiheessa vielä tehty ollenkaan, joten luovalla ongelmanratkaisulla silmiin löytyi mustat napit (napattu omista housunpunteista!) ja silmäripset taiteilin kaksinkertaisella ompelulangalla. Muuten pöllön langat ovat peräisin mm. viime syksynä SNY:ltä saamistani puuvillalankakeristä sekä taannoiselta Tallinnan-reissulta.


Ei siis pöllömpi päivä tänään, hyvää ystävänpäivää!

12 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää ♥.

  Söpöliini huhuilija :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa kekseliäisyyttä :) Eihän niitä ohjeita aina tarvitse täysin noudattaa. Hauskaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Ystävänpäivää:-)
  Aikas vekkuli pöllö <3

  VastaaPoista
 4. Voi, eksyin tänne linkkien kautta ja jäin sitten tuijottamaan välittömästi tätä vekkulia toveria! Aivan ihastuttava pöllötoveri täällä huhuilemassa, vieläpä keväisissä väreissä. Sait hymyn huulilleni, kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vartenhan minä pöllöneiti tänne ystävänpäiväksi lennähdin, jakamaan hymyjä ja keväistä mieltä, joten mukavaa jos hymy tavoitti juuri sinut:)

   Poista
 5. Hyvää ystävänpäivää ja myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 6. Ihana pöllösöpöliini:) Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 7. Ei pöllömpi. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 8. Ihana kerrassaan. Mukavaa Ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 9. Hyvän tuulen hahmo. Pöllöneidin luulisi saavan vastauksia keväthuhuiluun, on sen verran säihkettä silmissä.

  VastaaPoista
 10. Pöllöneiti kiittää ja kumartaa ihanista kommenteista ja toivotuksista:)

  VastaaPoista
 11. Ihana pöllöneiti! Tykkään paljon!

  VastaaPoista