lauantai 7. tammikuuta 2012

Tunnustuksia talvisäässä


Kiitokset Lilalle ja Teijalle ihanista tunnustuksista, nämä lämmittävät aina mieltä! Ja iso kiitos myös yläkertaan siitä, että tänne etelään saatiin vihdoin lunta ja sen myötä rentouttavan kauniit ulkoilumaisemat. Merenrannan lumipipon saaneet kaislat ovat kuin kesäistä tupasvillaa.


Tämä tunnustus löysikin tänne tiensä nyt ensi kertaa ja niinpä tässä ollaan tunnustusvelvollisia seuraavista asioista:

Lempiväri: Kaikki käy, kunhan se on punaista:)
Lempieläin: Omana kotieläimenä enimmin on kokeusta kissasta, joten sen hyvät (ja huonot) ominaisuudet tunnen parhaiten. Piste siis sinne.
Lempinumero: Jonkun horoskoopin mukaan minun lempinumero olisi vitonen, joten ollaan samaa mieltä sen kanssa.
Paras alkoholiton juoma: Taidan olla oikea kivennäisvesiholisti.. Soodajuomalaitetta en omista, mutta kaupasta kanniskellaan kotiin kyllä aikamoinen määrä kivennäisvesipulloja. Ja ihan natural-makuna, niistä maustetuista en niin välitä.
Facebook vai Twitter: Jos jompikumpi pitää valita, niin kallistun Facebookin puoleen. Sen tunnen sentään edes jotenkin, tuosta toisesta ei juuri ole mitään sanottavaa.
Intohimoni: Kaikenlainen käsillä tekeminen, tarkka suunnitteleminen ja kauniit asiat. Jos kädet jostain syystä liikakäytön seurauksena lakkaisivat toimimasta, olisin varmasti intohimoinen lukija.
Lahjojen antaminen vai saaminen: Sopivien ja juuri vastaanottajalle mieluisten  lahjojen miettiminen on yleensä ennemmin mielenkiintoista ja jännittävää kuin stressaavaa. Toki niitä on kiva saadakin, mutta taitaa silti tuo antaminen voittaa niukasti.
Mieleisin kuvio tai muoto: Tykkään ennemmin pyöreistä kuin kulmikkaista muodoista, poikkeuksen muodostaa tähti. Kelttikuvioihin ja -kiemuroihin olen suorastaan ihastunut.
Paras päivä viikossa: Eiköhän se ole lauantai. Silloin on yleensä aina vielä yksi vapaapäivä edessä ja mahdollisuudet tehdä melkein mitä vaan.
Lempikukka: Auringonkukka

Kiitokset vielä HuuHaaPuuHaa-blogiin ja tervetuloa Teija uudeksi lukijaksi! Tämä lienee jo aika ahkerasti kiertänytkin, joten lähetän tunnustuksen tällä kertaa eteenpäin Saralle, koska hän tarjoaa monenlaista suloista katseltavaa, sekä ihka uudelle tuttavuudelle Marille, koska koukutuin Somasti-blogin touhuihin ja tunnelmaan heti ensilukemalla.


Tämän toisen tunnustuksen vastaanottaminen ei tainnut mitään erityisiä tunnustuksia tai paljastuksia edellyttääkään. Kiitokset tästä kuuluvat Lilan luomuksiin. Tämän saa tästä napata mukaansa jokainen, joka tunnustaa viettävänsä lauantai-iltaa tämän samaisen televisio-ohjelman seurassa: pikapuoliin alan katselemaan parhaan viikonpäivän eli lauantain lempiohjelmaa Avaraa luontoa, kuten mummot ikään:) Televisioseuralaiseksi otan Siipan joululahjakaulahuivitekeleen, jota loppiaispukkikaan ei harmikseni vielä tuonut, vaan josta uupuu noin 20-30 cm.


Kaulaliinalle voi pian olla ihan kunnon käyttöäkin, jos se oikea talvi vihdoin tämän päivän lumien mukana olisi tullut tänne eteläänkin. Kun tämä lumi-ihme laskeutui tänne semmoisena päivänä, että sitä oli mahdollisuus valoisaan aikaan päästä kuvaamaan, niin kamera lähti lenkkikaveriksi. Monenlaisia kauniita asioita muutama sentti lunta ja pikku pakkanen saavatkin aikaan.


Meri ei ole vielä jäässä, mutta kovasti se yrittää. Pinnassa näkyi ohuenohuita hauraita jäälauttoja kellumassa vieri vieressä. Näille jäille ei parane vielä uskaltautua, mutta toivottavasti ne tänä talvena vielä kestävät ulkoilijaakin. Rentouttavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Kyllä aamu olikin paljon valoisampi, kun yöllä oli tullut lunta.

  Kauniita kuvia olet saanut napattua.

  Tsemppiä kaulaliinan neulomiseen. Mulle kävin vähän samalla tavalla, mutta sain mieheni kaulaliinan sopivasti valmiiksi hänen nimipäivilleen.

  VastaaPoista
 2. Tintti: Kiitos, kaulaliinan puikottelu sujuu ihan mukavasti ja loppusuora onneksi häämöttää jo. Valmis tuotos ilmestynee tänne lähiaikoina:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita lumimaisemia nämä.

  Aamulla näkyi täysikuu hienon hunnun ympäröimänä, saapa nähdä tuleeko lisää lunta...

  VastaaPoista
 4. Neferi: Täällä ainakin on reilut kymmenen astetta pakkasta ja kuulas kirkas aamu. Oikein pakkaspäivien aatelia.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia. Just tuon verran valoa näkyi täällä tänään, kun hiihtelin.

  VastaaPoista
 6. Tuulikki: Ihania kyllä nämä pakkaspäivät. Tulee heti itsellekin pirteämpi olo. Ja huomasin, että suljettujen kaihdinten välistäkin heijastui paljon enemmän valoa sisälle illalla, kun lumi heijasti katulamppujen valon.

  VastaaPoista
 7. Itsekin tykkään kun nyt on jo reilusti valoisaa päivällä. Lumi saisi riittää jo. Pakkasta on sopivasti -5. :D
  Hyvää uuttavuotta!

  VastaaPoista
 8. Oi kiitos tunnustuksesta ja kivoista sanoista! :) Kiva, että koukutuit! ;) Taisit ekaa kertaa vilkaista blogini puolelle kun kuvat oli vielä pienempiä ja blogin malli muutenkin hieman eri, toivottavasti "uusi tyylikin" miellyttää silmääsi!

  VastaaPoista
 9. Mari: Blogisi oli tosiaan kaunis ja sitä oli oikein ilo lukea:)

  VastaaPoista