keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Postipojan tuomisia


Postipoika oli kuskannut lähipostiin pohjoisesta tunnelmallisen paketin juurikin sopivasti tällaiseen sateiseen ja pimeään syyskuun iltaan. Salaisen Neuleystäväni ensimmäinen lähetys siis saapui juuri sopivasti:) Ja mitä kaikkea kivaa siellä paketissa sitten olikaan. Teemuki on kaiveltu omasta kaapista, mutta teepusseja löytyi paketillinen Sny:n paketista. Ovat esillä tässä, koska teepaketti jäi pois seuraavasta yhteiskuvasta. Puikot ja tuikkusydän ovat kuvausrekvisiittaa.


Houkuttelevan Hehkuvat vuoret -teepaketin lisäksi paketista paljastui Novitan Rose Mohair -lankaa limenvihreänä (minulla onkin tuota samaa väriä jo pari kerää, joten nyt saan tehtyä vielä isomman huivin!) sekä Tico Ticoa turkoosinsävyisenä ja luonnonvalkoisena. Valkoista lankaa tarvitaan aina vaikka mihin ja tuohon turkoosiinkin olen jo tutustunut mm. tätä tehdessäni. Hyvin oli värit siis valittu:) Taisin mainitakin jossain kohtaa, että tykkään turkoosista ja tuo limen vihreä on myös mukava piristeväri.Heijastinnauhalanka pääsee varmasti myös käyttöön mitä pikimmin.


Neulepuikkoja ja virkkuukoukkuja minulta löytyy vaikka kuinka, mutta näitä pieniä apulaisia - kerroslaskureita, silmukkamerkkejä ja puikon päihin laitettavia toppareita - ei varastoista löytynyt tähän saakka ainuttakaan! Joten kunhan noita pääsee käyttämään, niin varmaan ihmettelee, että miten sitä oikein aiemmin on selvinnyt pelkkien hakaneulojen ja tukkimiehenkirjanpidon avulla niin etteivät kaikki kerrokset ole olleet ihan sekaisin..

Näinhän tämä taitaa sitten mennä, että ensi neulotaan hartiat kipeiksi, sitten lämmitellään teemukin äärellä tunnelmallisessa kynttilänvalossa ja haukataan energiaa valkosuklaapatukoista. Eiköhän näiden parissa kulu monta iltaa rattoisasti, joten iso kiitos Salaiselle Neuleystävälle sinne jonnekin:)3 kommenttia:

 1. Onneksi saapui paketti perille.Minä jo säikähin et onko jäänyt välille ku kuullut nuita "kauhu"tarinoita postin hukkaamista kirjeistä ja paketeista. :D
  Kiva kuulla että paketti oli mieluinen vaikka oliki vähä sekava.Sitä,tätä ja tuota... :P Ensi kuun pakettiakin täällä jo kovasti suunnitellaan et mitä kaikkee sinne laitetaan vai laitetaanko eräs kalliimpi juttu ensi kuussa vai miten...Noh,se nähdään sitten ens kuussa. ;) Mukavia neulomis hetkiä!

  VastaaPoista
 2. Ja kävihän mulle niin et en muistanu viime viikolla heti raporttia lähettää vaan eilen vasta sen tein,niin en enää muistanu mitä kaikkee olin lähettänyt. :D Mutta ihan ok:han toi paketti silti oli. :P

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavan paketin olet saanut!

  VastaaPoista