sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Luminen kaulahuiviTämän huivin idea on helppo varastaa, kun katsoo ikkunasta ulos. Oikeastaan tarina sai alkunsa yhdestä työpaikan joulumyyjäisiin neulotusta valkoisesta pörröhuivista, joka poiki ensin yhden ja sitten vielä toisenkin tilauksen samanlaiselle huiville. 

Ensimmäisen huivin lankaa ei tietenkään enää ollut omissa lankavarastoissani enkä löytänyt sitä nopealla aikataululla kaupastakaan, joten tartuin ensimmäiseen kerään, joka oli valkoinen ja jossa oli hapsuja. Tätä lankaa ostin vain yhden huivin tarpeisiin ja kun huiveja sitten tilattiin vielä toinenkin, oli tämä edelliseen huiviin käyttämäni lanka tietysti kaupasta sillä välin loppunut. Ja luonnollisesti kaikkien huivien kanssa oli sen verran kiire (miten aina käykin niin?), että en ehtinyt lankaa kovin monesta paikasta metsästämään tai tilaamaan netistä, joten tässä nyt tämä kolmas, jälleen hiukan erilaisesta, valkoisesta pörröisestä langasta neulottu huivi. 


 Tämä on myös ainut, joka ehti kuvaan, edelliset lähtivät täältä niin vauhdilla uusiin koteihinsa (lue: neuloin niitä puikot ristissä edellisenä yönä jolloin kuvan ottaminen unohtui) ettei kamera ehtinyt mukaan. Vahingosta viisastuneena ostin tätä lankaa useammankin valkoisen pörröhuivin tarpeisiin, jos joku vielä innostuu tämmöisen haluamaan.


Gjestalin Shiny-lanka on mielenkiintoisesti samaan aikaan sekä pörröistä, pompulaista että hiukan kiiltävää. Huiviin kului lankaa 2 kerää, yhteensä 100g. Huivi on neulottu verkkoneuloksena, tosin kuvio ei pompuloiden takia kovin selvästi näy. Huivin leveys on 23 silmukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti