perjantai 20. kesäkuuta 2014

Heinäseiväsromantiikkaa


Heinät ja seipäät ja luonnonkukat ja grilli taitavat kuulua aika hyvin yhteen juhannuksen kanssa. Illalla odottavan grillauksen lisäksi meidän pihaa koristavat upouudet heinäseipäistä ja luonnonpuista tehdyt koristetikkaat. Seipäistä nimittäin pääsee vallan hyvin nautiskelemaan kaupungissakin, kun vähän käyttelee vasaraa ja sahaa. Ja on aikaa. Ja niitä seipäitä. Eli on hyvät suhteet vanhempiin:)


Vanhempien varastoista matkusti meille jokin aika sitten kasa seipäitä. Ensimmäiset kappaleet pääsivät kauan himoituiksi sisustustikkaiksi. Loppujen kohtalosta kerron hiukan myöhemmin. Vai onko tämä nyt paremminkin ulkoistusta, kun tikkaat ovat toistaiseksi ulkona? Talveksi nämä saattavat muuttaa sisälle, sen verran niihin tykästyin.


Simppelit tikkaat syntyivät kahdesta seipäästä, lähimetsässä sään armoilla olleista harmaantuneista paksuista oksista ja tervanarusta. Ja ai niin, on tuolla muutama moderni ruuvikin, mutta ei kerrota sitä kenellekään, kun ne eivät näy.. :)


Sitten vaan kunnon kimppu apiloita, hiirenvirnoja ja koristeellisia heiniä maljakkoon ja jussia odottelemaan. Koitin keräillä seitsemää sorttia, jotta tyynyn alle kerättäviä kukkasia ei tarvitse lähteä kovin kaukaa hakemaan. Leppoisaa juhannusta!

5 kommenttia:

  1. Heinäseipäät ova kauniita, Omani vaativat pientä fiksausta. Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa keskikesän tunnelmaa pihalla! Heinäseipäät ovat kyllä mainioita sisustuksessa.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää seipäiden uusi elämä, jos niillä vain olisi ajatusta... olisivat ylpeitä.

    VastaaPoista