torstai 17. huhtikuuta 2014

Aurinkokukkia pääsiäiseksi!


Hengissä ollaan, vaikka blogihiljaisuus muuta on viime aikoina antanut ymmärtääkin. On pitänyt kirjoitella Tallinnassa esillä olleesta Titanic-näyttelystä, vinkata sisustusbloggareiden kirppiksestä ja haistella kevättuulten mukana kaikenlaista muutakin kivaa. Mutta aika on näköjään hukkunut jonnekin. Kuten siinä muinaisessa Saunalahden mainoksessa pikkupoika kysyy isältään, että minne aika katoaa..


Olkoon emäntä kuinka väsyksissä ja nuutunut tahansa, niin pihalla kukkamaasta puskee niin viime vuonna siihen iskettyjä sinivuokkoja kuin syksyllä istutettuja tulppaaneitakin. Joten jotain elämää tässäkin tuvassa sentään on:)


Täällä aika on mennyt töiden tarjoamaan loputtoman mustaan aukkoon. Messuosaston rakentamista, messupäivystystä, opettajatapahtumia, uuden näyttelyn avaamista, koululaisten kevätretkiasioiden setvimistä.. Jos ei noilla asioilla päästä kevätfiiliksiin, niin viimeistään Plantagenin pääsiäiskukkaosastolla tuli herätys. En muistanut kylvää ajoissa edes pääsiäisruohoa, joten nämä narsissit saavat toimia nyt vihreän ruohon korvikkeena. Aika hyvin onnistuvatkin:)Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa itse kullekin! Täältä lähtee autonnokka ihan juuri kohti lapsuuden maisemia.

3 kommenttia:

  1. Nyt aimo annos lepoa ja rentoutumista pääsiäisenä. Kauniita kevätkukkia, narssissit ja tulppaanit kuuluvat (lukuisiin) suosikkeihini. Meillä ei kovin montaa kukkapenkkiä pihassa ole, mutta ruukkuihin voisi istuttaa taas kevätnarsissit. Edellisten vuosien narsissit olen heitellyt sinne tänne ojiin tontilla, ja kas kummaa, joka kevät ne sieltä aloittavat kasvunsa (jos olisin ne johonkin istuttanut, eivät varmaan lähtisi kasvamaan ;))! Aurinkoista ja mukavaa pääsiäistä sinullekin!

    VastaaPoista
  2. oikein mainiot rai-ruohon korvikkeet! Kauniissa kukka-asetelmissa vaan on sitä jotain! Oikein mukavaa pääsiäistä sinullekin!

    VastaaPoista