tiistai 31. joulukuuta 2013

Säkenöivää Uutta Vuotta! - Happy New Year!


Ihan kohta saa vetää saappaat jalkaan ja kiivetä läheisen mäen laelle kurkimaan raketteja. Itselle ei ole ostettu yhtäkään, mutta luotto naapureiden rakettiostoksiin on siinä määrin suuri, että eiköhän niitä kuitenkin nähdä. Ja äänestä päätellen myös kuulla, koska pauke alkoi harvakseltaan jo vähän ennen kuutta.

Kuvassa vilahtavasta laukusta enemmän tarinaa täällä.

Jotta pimeässä yössä näkyisi muutakin kuin raketteja, aion napata takinhihaan heijastimen ja olla välkkynä myös itse, rakettien lisäksi. Se heijastin voisi olla vaikka tämmöinen, johon jälleen on hyödynnetty vanhoja farkkuja. Ne kaikki pienimmätkin palaset ja sitten heijastinnauhasta heijastava sydän kummallekin puolelle. Ei siis niinkään väliä, miten päin tämä kaunokainen repunvetskarissa tai takin napinlävessä milloinkin on, aina pitäisi näkyä.


Näitä oli iso kasa mukana myös joulumyyjäisissä.  Ensimmäisissä versioissa oli heijastavan sydämen lisäksi pätkä koristenauhaa, mutta kun sydänten teko eteni, niin turhakkeet karsiutuivat pois. Yksinkertainen on kaunista tässäkin.Näiden kuvien myötä oikein säkenöivää ja iloista uutta vuotta teille kaikille, tavataan taas ensi vuonna!

**********

It's time to say good bye for the old year and welcome a new one. In our family, we haven't bought any fireworks. But I think - and hear- that neighbours have some. So I'll take this safety reflector made from old jeans and go to see whether the fireworks or me is the most gleaming:) Have a really Happy New Year 2014

3 kommenttia:

 1. Minullakin on odotellut kaiken maailman pieniä tilkkuja, josko niistä jonain päivänä keksisi jotakin. Siis lapsen askarteluja ja applikointejahan niistä on tullut jo tehtyä. Hienoa, ettei tarvitse pieniäkään tilkkuja heitellä roskiin! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin on uponnut kyllä varsin pieniä tilkkuja, saumoja yms., joita ei muuhun oikein enää saa hyödynnettyä. Oikein ihmettelin tässä taannoin, kuinka paljon yksiä farkkuja sai saksia ennen kuin niistä ei enää irronnut mitään järkeävää eikä käyttökelpoista. Hyvä niin. Ja mainiota uuden vuoden alkua myös sinne:)

   Poista
 2. Nuo heijastimethan olisi tosi hyvä idea ensi joulua ajatellen... hmmm...
  Mukavaa alkanutta vuotta Sinulle :-)

  VastaaPoista