keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

NurmikkosuunnitteluaLevittelin pitsiliinoja takapihan nurmikolle sopiviin kuvausasentoihin ja -kulmiin. Omat asemani olivat varmaan enemmän tai vähemmän hullunkurisen näköiset, koska hetken päästä kuului takaani hiukan epäröivä ja ihmettelevä kysymys:

 - Mitä sinä oikein teet?

Voin kyllä kuvitella, että näyttää omituiselta, kun joku levittelee kerrostalon takapihan nurmikolle tusinan verran samanlaisa pienia vaaleansinisiä pitsiliinoja ja häärii vielä kameran kanssa niiden kimpussa. No, ainakin sain oivallisen keskuteluyhteyden naapurirapun asukkaaseen, joka oli tulossa hakemaan mattojaan tuuletustelineeltä. Kerroin hänelle, että löysin ison kasan pitsiliinoja kirpputorilta ja nyt tässä visioin mitä niistä voisi tehdä. Samalla jutustelimme kesälomasta ja siitä, kuinka mukavaa on, kun on aikaa tehdä kaikenlaista.


 Valmista ideaa näiden hyödyntämiseen se nurmikolla pyöriminen ei vielä tuonut. Näyttäisivätkö nämä hyvältä päiväpeiton koristeina? Tai sopisivatko nämä vaikka farkkulaukkujen silmäniloksi? Tai olisiko sellainen leveähelmainen iltapuku mitään, jonka helmaa koristaisi 12 samanlaista pitsiliinaa? Entä olisiko joku muu väri sittenkin parempi kuin vaaleansininen? Koko satsinhan saisi näppärästi värjättyä pesukoneessa. En ole vieläkään päässyt mihinkään lopputulokseen, joten heitän haasteen eteenpäin: mitä sinä tekisit näistä?

1 kommentti:

  1. Meidän kylppärin verhohan se siinä nurmikolla loikoilee, ilmiselvästi! :D

    VastaaPoista