perjantai 18. maaliskuuta 2011

Rosé-poncho syksyn vahvoissa väreissäTaas putkahti yksi rosé-kukkaponcho maailmaan. Tämä tuli työkaverin yli 80-vuotiaalle äidille lahjaksi, toivottavasti lämmittää mukavasti. Monet kollegat ovat näitä ponchoja väkerrellessäni ihmetelleet, että miten raaskin antaa ne pois, kun kovan työn tuloksena saan valmiiksi. No, lienee suhteellinen käsite mikä on kova työ kenellekin, mutta kyllähän näistä voi luopua. Kun aina voi tehdä uuden tilalle:) 

Tämä on nyt kolmas poncho tätä lajia. Kaikki ovat omanlaisiansa omistajan toiveiden mukaisten värien ansiosta. Ja kaikki ovat mielestäni niin kauniita, että mielelläni olisin voinut itsellenikin tehdä samanlaisen. Tosin sen laskutavan seurauksena omasta vaatekaapistani löytyisi yhden sijasta jo noin 10 erilaista ponchoa..


 Nykyään lankakaupassa asioidessani ja jotain tiettyä lankaa tai tiettyyn tarkoitukseen tulevaa lankaa hakiessani pitää melkein ostaa tuplamäärä. Tämä siksi, että kun olen saanut valmiiksi sen mitä langoista alunperin olin tekemässä, joku sen nähdessään toteaa haluavansa samanlaisen. Ja niin ihanaa kun onkin että joka syksy ja kevät tulee uusia lankoja, tarkoittaa se sitä että myös vanhoja poistuu ja sitten ei olekaan enää niin helppoa ostaa sitä samaa lankaa lisää.


Tässä ponchossa kukat on tehty Novitan Puro -langasta, väri luumupuu. Lankaa kului yhteensä hiukan vajaa 3 kerää eli noin 150g. Musta lanka on Vikingin Vilma, joka on toiminut uskollisena yhteistyökumppaninani useimmissa tämän blogin ponchoprojekteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti