keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Elämäni punainen lanka - löytyi paketista!


Eilen oli ystävänpäivä, mutta tänään minua vasta onkin lahjottu oikein urakalla. Eilen sain siitä jo vähän osviittaa, kun illalla kotiin tullessa oven takana odotti paketinsaapumisilmoitus. Ensimmäinen paketti kevään Salainen Neuleystävä -kierrokselta odotti postissa!


Tänään töiden jälkeen pääsin sen hakemaan. Ja ihan tässä punastuttaa, kun kerron mitä kaikkia ihanuuksia ja herkullisuuksia sieltä löytyi. Iso ja kaunis kiitos  salaiselle ystävälleni siellä jossain (postileimasalapoliisin tietojen perusteella kenties Vieremän suunnassa?), paketti oli herkullisen makea - sanojen kaikissa merkityksissä:) Miten olitkin osannut niin osuvia juttuja pakettiin kerätä, kokonaisuus ilahdutti todella!


Olin tainnut kertoa, että lempivärillä ei muuten ole väliä kunhan se on punainen. Niinpä paketista paljastui päivän värejä tunnustava kynttilä, paketillinen Keisarin morsian -teetä ja levyllinen tummaa suklaata. Lisäksi siellä oli sekä eiliseen ystävänpäivään että tämän paketin väreihin mainiosti sopiva sydänpiparimuotti ja ylimmässä kuvassa oleva samoja muotoja ja värejä yhdistävä Ristomatti Ratian kortti.


Punaisella linjalla jatkoi myös vyyhdillinen todella kaunista punasävyistä vironvillaa. SNY lienee törmännyt täällä blogissani jokin aika sitten valmistuneeseen punaiseen Revontulihuiviin, ja kertoi pienen huolensa siitä, että punainen huivi on jo olemassa. Lankojen sävyt ovat kuitenkin hiukan erilaiset. Ja sitä paitsi isoja, punaisia lämpimiä pakkasenkarkotushuivejahan ei koskaan voi olla liikaa, joten punaisen langan käyttöön tulosta ei tarvitse olla ollenkaan huolissaan:) Varsinkin kun paketissa oli vielä mukana ohje Petunia-huiviin, jonkalaisia olen monissa blogeissa ihastellut, mutta jota en ole vielä itse ehtinyt kokeilemaan. Nyt on sitten erittäin hyvä syy korkata sekin malli.


Eikä siinä vielä kaikki. Kun tulin kotiin paketti kainalossa, odotti oven takana postipojan luukusta pudottama pullea ystävänpäivän kirjekuori, sekin SNY:ltä. Tuosta paketista paljastui ystävänpäiväkortti ja ai niin hyvää teetä. No mitä muuta voi odottakaan, jos teepussin päällä lukee että Hellyystee ja se sisältää kuivattuja omenanpaloja. Lienen omenatykkäämiseni täällä jossain tullut paljastaneeksi tai sitten teen valinta osui muuten vaan hyvin kohdilleen.


Mukava pakettipäivä päättyi vielä vaikuttavaan teatteriesitykseen Espoon kaupunginteatterissa. Oltiin työporukalla tutustumassa ilmastonmuutokseen teatterin keinoin ja Sarasvatin hiekkaa saa kyllä peukut ainakin minulta. Tuota esitystä onkin nyt mukava makustella vielä täällä kotona lämpimän teekupposen äärellä elämän punaista lankaa hypistellen.

4 kommenttia:

 1. Ihanat SNY-muistamiset olet saanut. :) Minäkin kävin katsomassa Sarasvatin hiekkaa, kun se oli Rovaniemen teatterin ohjelmistossa viime keväänä. Voisin kuvitella, että eri paikoissa tehdyt versiot tuosta(kin) näytelmästä ovat aika erilaisia. Rovaniemellä näyttämölle oli laitettu valtava vesiallas ja nousevat katsomot oli rakennettu näyttämön sivuille. Oikea katsomo ei ollut ollenkaan käytössä. Täällä näytelmä sai paljon negatiivista palautetta, mutta mä ihan tykkäsin. Kuulin jonkun kommentoivan, ettei ollut ymmärtänyt jotain kohtaa, mutta mä en ollut edes tajunnut että sitä olisi edes tarvinnut jotenkin ymmärtää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Espoossa taas lavastus oli tehty niin, että keskellä oli iso valkoinen koroke, jonka ympärillä koko muu näyttämö oli hiekkaa. Takaosa muodostui neljästä valkoisesta ohuesta läpikuultavasta levystä, joihin heijastettiin erilaisia kuvia ja joiden takaa valo näkyi myös kauniisti ja sillä saatiin aikaan tosi monenlaisia tunnelmia. Jäätikkökohdissa valkoisen korokkeen alta tuli savua joka jäi hiekan päälle leijumaan ja kun samaan aikaan kaikki valot olivat kylmän sinisiä, tunnelma oli hyvin jäätikkömäisen hyytävä. Sukellusvenettä simuloi valkoisen korokkeen keskellä oleva luukku, kuin sukellusveneen sisäänkäynti ja sen alla oleva tila. Lavastus oli todella nerokkaan yksinkertainen, valoilla ja äänillä luotiin suurin osa tunnelmista siirtymistä.

   Poista
 2. Mukavaa, että paketti on mieluinen etkä ole vielä kyllästetty punaisilla vironvilloilla =) sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti oli todellakin mieluinen, kiitos vielä:)

   Poista