maanantai 20. helmikuuta 2012

Vihaisia kevätlintuja liikenteessä


Eilisen lumipyryn jälkeen oli mahtavaa lähteä aamulla ulos, kun räystäät tippuivat vettä ja aamuvirkkuina visersi myös jo muutama kevättä enteilevä lintu. Ei siihen paljon sirkutusta tarvita, kun alkavat kevätajatukset pyöriä mielessä.


Keväisissä maisemissa pomppii myös tämä vihainen lintu kummipojalle tekemässäni Angry Birds -kortissa. Kortti lähti viime viikonloppuna juhlistamaan 10-vuotissynttäreitä ja mukana oli myös teemaan ja asiaankuuluva lahja. Googlen "angry birds kortti" hakusanalla löytyy 0,19 sekunnissa 60 100 000 osumaa, joten ideoista ei ainakaan ollut pulaa:) Tämän kortin lintu on leikelty AB-pehmoleluissa olevan pahvilätkän kuvasta. Meillä noita pehmolintuja on aika monta ja olen pahvilätkiä ottanut talteen ihan juuri tämmöisiä askarteluinspiraatioita varten. Muut pahvit ovat askartelulaatikon kätköistä ja tuo ritsan kuminauha on joku nauhalaatikon jämäpätkä.


Keväisistä ja vihaisista linnuista huolimatta se kevät ehkä ei kuitenkaan ihan vielä ole tullut. Eilen oltiin siskon luona nautiskelemassa blinejä (kiitos vielä, olivat vallan herkullisia!) ja matkaan lähtiessä sai auton päältä ja ympäriltä lapioida pois 15-20 cm lumikerroksen. Siskon pihassa ainut vapaana oleva vieraspaikka oli lumimiehitetty, joten ei muuta kuin taas lapiohommiin. Muutaman tunnin päästä sieltä lähdettäessä oli pihan lumiaura kasannut mukavan vallin auton taakse ja taas oli lapiolle käyttöä, samoin kuin taas omaan pihaan parkkeerattaessa. No, saahan sitä keäästä jo haaveilla, vaikka totuus vielä näyttää ja tuntuukin aikalailla joltain ihan muulta ainakin täällä meidän takapihan leveyspiireillä:)


Reipasta viikon alkua, seuraavaksi kurkistellaan mitä tuolla Angry birds -paketissa olikaan sisällä!

6 kommenttia:

 1. Meillä ei ole vielä näkynyt vihaisia tipuja, mutta Nakke ja Nelli Nakuttajia oli useita hiihtolenkkini varrella iltapäivällä. Liekö niillä ollut jo kevät mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintujen viserrys on kyllä niin ensimmäinen kevään merkki, se saa aina hyvälle tuulelle:)

   Poista
 2. Hauskan näköinen kortti. Kova homma on sinulla ollut lunta lapioida uudestaan ja uudestaan. Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumihommat ovat kyllä tänäkin talvena tulleet tutuiksi. Tuollaista vastasatanutta pehmeää lunta on kyllä onneksi helppo lapioida. Ja vielä suurempi onni on, se, että siipan auton takakontista löytyy lumilapio, eikä tarvi sellaista kaupasta yrittää hädässä hakea silloin kun niitä tarvii kaikki muutkin.

   Poista
 3. Jotenkin törmään tänään vain paperiaskarteluihin (joissa itse olen koko lailla surkea). Tämä on hauska kortti, pitäisikin varmaan itsekin googletella näitä tarkemmin ensi syksyn lähestyessä, kummipoika kun on ääretön Angry Birds fani. Jospa taitoni riittäisivät kyllin selkeiden esimerkkikuvien avulla toteuttamaan jotakin tunnistamiskelpoista :D

  Tuo lumen määrä on ollut huikea. Viikonloppuna reissussa ollessa piti käydä polviaan myöten kinoksissa kahlailemassa, että saatiin siskon koira lenkitettyä. Tänään onneksi aurinko paisteli ja oli ihan keväinen tunnelma. Toivottavasti siis sielläkin pian aurinko alkaisi jo sulatella näitä tämän talven kinoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet ja vähän isommatkin pojat on kyllä tosi otollista maata noille kaikenlaisille Angry Birds -jutuille. Ja netti on siitä aiheesta pullollaan ideoita, joten ei muuta kuin kokeilemaan:)

   Poista