keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän lämmittäjät


Hrrr. Eilinen hiukan leudompi sää sai jo jättämään toiset välikalsarit kotiin ja kuvittelemaan, että ne kovimmat pakkaset menivät jo. Ehkä ne kovimmat menivätkin, mutta toiseksi hyytävimmät jäivät tai tulivat takaisin, koska tänään tuo viima kyllä kaivautui luihin ja ytimiin.


 Niinpä tarvitaan siis jotain lämmintä. Tällainen poncho on vielä esittelemättä joulupukin pussiin lähteneistä tilaustöistä. Malli on vanha tuttu: rosé-tekniikalla tehdyt kukat ja niiden ympärille on virkattu mustalla reunat ja samalla ruudut yhdistetty toisiinsa. Sininen lanka on Vikingin Sportsragg, miten löytyikin juuri niin lahjan antajan haluamissa värisävyissä! Musta on Novitan Pirtaa. Pikkulinnut kertoivat, että tämän saattaa bongata Helsingissä joko oopperasta tai teatterista, joissa lahjan saaja kuulemma ahkerasti vierailee ja jonne hän jotain tämäntapaista vaatetta kaipaili.


Lämmikettä pakkaspäivään saapui juuri sopivasti myös SNY:n kirjeessä. Siellä oli täydelliset eväät rentouttavaan ja lämmittävään rauhoittumishetkeen: Cappuccino-annospussi, suklaata  (syöty jo:D) ja lämpimän punainen tuikkukynttilä. Noiden lisäksi aion vielä sijoittaa itseni sängylle isojen tyynyjen keskelle, ottaa lämpimän filtin jalkojen päälle ja Revontulihuivityömaan käsiin, niin tiedossa on kaikin puolin rentouttava ja lämmittävä ilta. Kiitos SNY:)

12 kommenttia:

 1. Moi, paljastettakoon etten vieläkään ole saanut lehti postiin saakka, huomenna yritän ehtiä! :)

  VastaaPoista
 2. Siinä on kaunis ja näyttävä teatteriponcho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma tulee käyttöön tuollaisen sähkönsinisen poolopaidan kaveriksi, joten on kyllä pysäyttävä yhdistelmä.

   Poista
 3. Tosi hieno, on noissa kukkasissa ollut näpertelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niissä hetki meni:) Ja varsinkin päättelyhommaa tässä mallissa riittä.

   Poista
 4. Todella hieno. Tuo sininen on loistavan värinen ja sopii juhlatamineisiin. Pakkasta on meilläkin, tosin ei enää ihan kolmeakymmentä, joten vaihdoin tänään untuvatakin tavalliseen toppatakkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voimakas sininen taitaa olla vähän semmoinen väri, että toisille se sopii todella hyvin ja toisille sitten taas ei ollenkaan. Erottuva se on ainakin.

   Poista
 5. Oih.. on kyllä ihana poncho.. saaja oli taatusti onnellinen:-)

  VastaaPoista