torstai 12. huhtikuuta 2012

Huhtikuun pirteä paketti


Salaisen Neuleystävän huhtikuun paketti on pitänyt luvattoman monta päivää majaansa postin pakettihyllyssä. Sain saapumisilmoituksen käsiini ennen pääsiäistä keskiviikkoiltana. Harmi oli suuri, kun torstaina lähdin suoraan töistä vanhempien luokse pääsiäiskyläilemään, enkä päässyt pakettia hakemaan. Vielä suurempi harmi aktualisoitui pääsiäisen jälkeen tiistaina, kun olin postin oven takan hiukan yli kuusi ja sain todeta kesäaukioloaikojen astuneen voimaan huhtikuun alusta: lähiposti ulkee ovensa arkisin jo kuudelta. Mutta kyllä kannatti odottaa, ihanan pirteä paketti pääsi kotiin vihdoin tänään!


Ensimmäisenä paketista paljastui värikäs teevalikoima ja yläkuvan ihana kortti. Mistä SNY löydätkin noin mainioita:) Eräässä edellisessä lähetyksessäkin oli samaa tyyliä oleva kortti, joka on sen jälkeen päivittäin ilahduttanut minua työhuoneen ilmoitustaululla. Tämänkertaisen kortin taakse oli kirjoitettu käyttöohjeet sisällölle ja ne kuuluivat seuraavasti:


Pääsiäinen, kevät kesä! Ensin on aika herkutella pääsiäismunilla (kuvan valkoinen muna on pahvikuorista karannut Mignon)...


...sitten hemmotellaan kasvonaamiolla ja käsivoiteella - sitähän neulojilla kuluu...


... ja lähestyvään kesään on hyvä varautua pirteillä asusteilla - ehkä näistä langoista syntyy jotain ensi kesään? Kiitos kysymästä, kyllä, varmasti syntyy:)

Kiitos taas ihan mahdottomasti, paketti oli niin pirteän sitruunaisen raikas ja maukas. Tykkään turkoosista ja suklaasta ja sitruksista:) Lankojen väri on tosi houkutteleva ja sai heti sormet syyhyämään paitsi sopivan neuleohjeen etsintään myös turkoosien kesätyynynpäälisten ja mattojen vaihtoon. Näillä lahjuksilla varustautuneena onkin hyvä alkaa odotella sitä kesää ihan todella.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minä tykkään kanssa, turkoosi on niin piretä ja energinen väri.

   Poista
 2. Ihanan paketin sait! Tuo kortti on kyllä mainio! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti päätyi työhuoneen ilmoitustaululle. Siinä se on aina näkyvillä, jotta pysyvät tärkeät asiat ja tarkoitukset mielessä:)

   Poista
 3. Paketin lähettämisen aikoihin näytti huonommalta, pakkaset alkoivat taas paukkumaan, mutta nyt on riittänyt plussaa ja lammikoita riittää, joten jos ei ihan kesäinen niin ainakin keväinen fiilis on täällä.
  Mukava kuulla, että paketti on mieluinen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä varsin mainiosti onnistunut kaikkien pakettien kanssa:) Olen joko tosi läpinäkyvä tai sulla on pistämättömät salapoliisintaidot kaivella täältä blogista kaikki olennainen tieto.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos:) Nyt vaan pitäisi päästä lankojen esittelystä tekoihin, eli keksi näille kiva ohje ja saada puikoille, niin että valmiista jostakin pääsee kesällä sitten nautiskelemaan.

   Poista
 5. Kivan paketin sait. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi postilla on isot varastot ja paketteja säilytetään aika kauan. Siitä näkökulmasta tällä ei kai ollut vielä mikään kiire edes, mutta mukavampi tuosta sisällöstä on kumminkin nautiskella kotona.

   Poista