sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Persoonallisia lahjapaketteja


Olen tehnyt ensi viikonlopun myyntitapahtumaan mm. näitä korvakoruja. Myynnin kannalta niissä on haasteena esillepanon lisäksi pakkaus. Toki ne voi sujauttaa paperipussiin ja ne matkustavat varmasti aivan tyytyväisenä asiakkaan kotiin sillä tavallakin. Mutta entä jo korut ostetaan lahjaksi, onko paperipussi silloin kaunis ja persoonallinen lahjapakkaus?


Mielestäni ei. Niinpä aloin pähkäilemään, josko voisin tarjota korunostajille myös jonkun vaihtoehdon kirja- ja askartelukauppojen lahjapakkausten tilalle. Kun sitten törmäsin tähän ideaan wc-paperirullista tehdyistä pikkupaketeista, olin myyty. Saman tien alkoi ankara säästökuuri vessapaperirullien suhteen ja tällaisia sain aikaiseksi.


Erittäin selkeä ja havainnollinen ohje löytyy Annan aarteet -blogista. Kierrätyspaketteihin löytyivät materiaalit helposti kotoa: tyhjiä wc- tai talouspaperirullia, tapettia ja kaikenlaisia mielikuvituksen keksimiä koristeita. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen käytin pakkausten päällystämiseen koristepapereiden sijaan vanhaa tapettia ja kiinnitin sen kaikista reunoistaan kaksipuolisella teipillä. Koristeet löytyivät askartelulaatikon uumenista.


Joten kyllä nyt kelpaa hankkia koruja joulupukin konttiin:)

15 kommenttia:

 1. Hauska idea :) Mieluummin noissa lahjan antaa kuin pelkässä kuoressa.

  VastaaPoista
 2. ihan mahtavaa että inspiroiduit ohjeesta. tosi kivat paketit olet tehnyt ja materiaaleja vaihtaen niistä tulikin vielä ihan eri näköisiä. kyllä noilla kelpaa lahjoa :)

  VastaaPoista
 3. Simpura: Kyllä, näitä meinaan tehdä omaankin käyttöön. Tosin täällä ei vielä parane paljastaa, mitä ja minkä kokoisia paketteja pukinkonttiin on menossa:)

  Anna: Kiitos sinulle tosi hyvästä ohjeesta ja ideasta! Blogisi inspiroi askarteluminääni muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Erittäin hyvä idea ja hienot pakkaukset :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita paketteja näteille korviksille! :D

  VastaaPoista
 6. Neferi: Kyllä ne edelleen kivoilta vaikuttaa, kun olen niitä tuossa nyt vuorokauden verran ikkunalaudalla kattellut.

  Minjaana: Eiköhän näissä kehtaisi lahjan antaa. Tekeillä on lisääkin vähän erilaisia lahjarasioita ja tälä kertaa wc-paperit saa olla rauhassa:)

  VastaaPoista
 7. Oi miten tyylikkäitä. Ihana, kun lahjapakkauskin on noin viimeisen päälle tehty.

  VastaaPoista
 8. Kauniita paketteja! Tallensin itsellekin muistiin tämän hienon idean.=)

  VastaaPoista
 9. Todella kauniita paketteja! Ja nuo korvikset on aika ihanat myös :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Laura: Kyllä tykkään myös, että kaunis paketti viimeistelee lahjan. Näitä pitää vaan tehdä varastoon, kun ei yleensä siinä kyläänlähtökiireessä ehdi tämmöisiä väsätä.

  Sari: Kokeile ihmeessä:)

  Lila: Kiitos:) Korviksia on saatavana mm. ensi viikonloppuna Espoossa Tapiolan Heikintorin ostoskeskuksen toisessa kerroksessa, www.espoonkasityoyhdistys.fi/tapahtumat.htm

  VastaaPoista
 11. Kauniita lahjapaketteja. Tosiaankin pitäisi tehdä varastoon. Viimetipassa ei tällaisia ehdi tehdä.

  VastaaPoista
 12. Tuulikki: Kiitos. Näitä on onneksi helppo ja nopea tehdä ja koristelumateriaaliksi käyvät vaikka mainospaperit. Sanomalehdestäkin itse asiassa saisi varsin persoonallisen näköisen paketinpäälisen.

  Zelda: Kiitos:)

  VastaaPoista
 13. onpa hienot pakkaukset;) kyllä niihin on kiva laittaa Jouluhja. kaunis pakkaus on jo lahja itsessään. toivotaan onnea myyjäisiin!

  VastaaPoista
 14. Kiitos! :) Juu muistan näitäkin ihastelleeni joskus täälläkin :)

  VastaaPoista