lauantai 19. marraskuuta 2011

Farkkulaukkuja


Eilen oli pystytysten päivä, kun ensin olin mukana laittamassa pöytiä valmiiksi Espoon seudun käsityöyhdistyksen juhlamyyntinäyttelyä varten ja iltapäivällä rakensin esittelypöydän leipätyön messukeikkaa varten. Tämä päivä onkin sitten kulunut puhetöissä ensin oikeissa töissä ja sitten harrastustöissä. Ja huomenna homma jatkuu käsityötöiden osalta.


Tuota käsityöyhdistyksen tapahtumaa varten oli melkomoinen pakkaus-, hinnoittelu- ja viimeistelyrumba menossa eilen myöhään iltaan ja nyt koko päivän touhuamisen jälkeen on vähän semmoinen olo että noh. Mitä sitä nyt tekisi, kun ei ole pakko tehdä mitään?


Myyntiin lähti yhtä ja toista jotka juuri ja juuri olen ehtinyt ja muistanut kuvata, mutta joista en tänne ole ehtinyt vielä kirjoittaa mitään. Tässä siis jotain sellaista.


Taas yhdet farkut ovat antaneet uuden elämän, tällä kertaa neljälle eri kokoiselle laukulle. Vyötäröstä ja sen alapuolisesta osasta muotoutui olalla keikkuva pussukkalaukku ja punteista kolme Flootaa.Vielä olisi yksi puntinpuolikas jäljelläkin, josko vaikka kännykkäpussin siitä tekisin kun idea jo olis valmiina.


Kirpputoreilla pyöriessäni olen virittänyt yksityiskohtien tarkkailusilmät äärimmilleen. On mukava käyttää farkuista valmiiksi löytyviä koristeita ja muita ominaisuuksia kuten nappeja, vyölenkkejä yms. Tuohon yksityiskohtasilmään nämäkin farkut osuivat ja kaikki kukkabrodeeraukset onkin napattu farkuissa olemassa olleista kuvioista. Flootan koristeena oleva nappi on napattu toisista farkuista.


Ja mitäkö sitä nyt illalla sitten oikeasti tekisi? Taidan virkata lumitähtiä huomiseksi lisää. Kun ei sitä kumminkään näköjään osaa olla tekemättä mitään:)

12 kommenttia:

 1. Kivoja farkkukasseja ja pussukoita !
  Kyllä nuo varmaan kaupaksi menee :)

  Onnea myyntiin :D

  VastaaPoista
 2. Upeita:) Teillä oli varmasti hyvä myyntipäivä.

  VastaaPoista
 3. Tämä on parasta kirpparilöytöjen uusiokäyttöä!

  VastaaPoista
 4. Anneli: Kiitos, kiitos! Tänään oli hiukan rauhallisempaa, katotaan mikä sitten on myyntitapahtuman loppusaldo huomenna.

  Zelda: Myynti oli ihan kohtalainen, mutta enemmänkin väkeä olisi mahtunut. Mahtoi Tamperekin houkuttaa aika monia käsityöinnokkaita tänään.

  VastaaPoista
 5. Ingi: Joo, olen ehdottomasti samaa mieltä. Farkut oli nätit, mutta kun eivät farkkuina olleet sopivat käyttöön, niin muutettiin tämmöisiksi.

  VastaaPoista
 6. Ihania kasseja ja pussukoita :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kasseja, voi miten ihailenkaan ompelutaitoisia ihmisiä :)

  VastaaPoista
 8. Ihana nähdä monia variaatioita samasta tuotteesta ja materiaalista. Odotan postauksiasi aina mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
 9. Lila: Kiitos:)

  Mari: Ompelukoneella saa kyllä monenlaista mukavaa aikaiseksi.

  Laura: Onpa mukava kuulla, että olet viihtynyt Aarnilinnun aarteiden parissa:)

  VastaaPoista
 10. Käteviä laukkuja ja flooteja. Farkuissa on nykyisin kivoja yksityiskohtia, joita ei raaski laittaa roskiin, vaikka farkut menevätkin rikki.

  VastaaPoista
 11. Enkulin käsityöt: Kiitos kiitos:)

  Tuulikki: Juuri noinhan se menee. Useimmiten kun ne koristeet eivät ole polvessa tai takapuolessa, siis niissä paikoissa joista farkut helpommin kuluvat rikki, joten koristeet ovat silti varsin käyttökelpoisia.

  VastaaPoista