torstai 3. marraskuuta 2011

Mustan kissan tango


Tassutellaan, pehmeästi ja viehkeästi. Äänettömästi ja joustavasti. Ensin yksin ja hups, pian meitä on jo kolme. Olemme matkalla uuteen kotiin, tuomaan iloa vaikka jonkun laukun, takin tai hatun koristeeksi tai ihan vaan johonkin sopivaan osoitteeseen piristykseksi.


Kaivoin piiiitkästä aikaa esille huovutusvillat. Kyllä olikin kivaa läträtä veden ja saippuan kanssa, tämä on ollut suunnitelmissa jo siitä saakka kun villat tarttuivat kesällä mukaan Tallinnasta. Tarkoituksena oli tehdä omia sovelluksia näistä. Terälehtiä sainkin aikaan ison kasan, mutta ovat vielä kuivumassa. Mustan villan kanssa sen sijaan alkoi varsin eläimellinen meno ja se muotoutui tämmöisiksi rintaneuloiksi. Vielä lienee hiukan liian aikaista leipoa piparkakkuja, joten muotteja voi joutessaan käyttää vaikka näin:) Mainio kissapiparimuotti on tilattu joskus muutama vuosi sitten  täältä ja sen sekä huovutusneulan avulla kissoja syntyi kokonainen rivi. Kaularusetti on solmittu jämälankavaraston Puro-langasta ja neulailtu kiinni valmiiseen kissaan.

Näiden myötä tassuttelen pyhiksi Viipuriin, joten ensi viikolla luvassa ainakin varmasti juttua itänaapurin  elämästä ja olemisesta. Nautiskelkaahan siitä, että lauantaina voi hyvällä omallatunnolla puuhata kaikkea kivaa kotona, kun juuri mitkään kaupalliset paikat eivät ole auki!

9 kommenttia:

 1. Tosi kivoja :).

  Mukavaa reissua ja viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Hauskat huopakissat! Mukavaa Viipurin-matkaa!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kattimatteja :) Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Hauskoja. Kuvasta katsoin äkkiä, että olet värkännyt kissoista taulun. Mainio rintakoru kissaihmiselle.

  VastaaPoista
 5. Kivoja pikkukisuja. Toivottavasti Tallinnanreisu oli antoisa.

  VastaaPoista
 6. Kaikille yhteisesti: Kiitos kaunis, reissusta ollaan kotiuduttu ja Viipuri oli oivallinen paikka unohtaa työasiat viikonlopuksi. Nyt taas (käsi)työn touhussa ja Viipurin kuvatunnelmia tulossa tuota pikaa tänne lueskeltavaksi.

  VastaaPoista