torstai 15. syyskuuta 2011

Tunnustuksen tunnustuksia


Lämmin kiitos ruusuista Eva! Muistaminen tuli Kädenjälkiä - Handmade by Eva -blogista, joten laitetaanpa tämä nyt samoin tein eteenpäin tunnustusten kera.

Ruusukimpusta nauttiminen siis edellyttää paljastamaan itsestään tiettyjä asioita ja jakamaan kimppuiloa eteenpäin viidelle blogille. Tunnustuksia tulee tässä:

Lempiruoka: Tähän olisi helpompi luetella, mistä en tykkää! Yleensä ottaen itse tehty kotiruoka, kunhan siinä ei ole sieniä eikä keitettyä kaalia, toimii hyvin. Lihapullat, makaronilaatikko, perunamuusi, keitot ja kanaruoat siis kunniaan. Harvinaisemmin lautasella nähty, mutta niin ihana herkku on loimulohi.

Lempimakeinen: Suklaa, suklaa ja suklaa:)

Lempiluettava: Tykkään historiallisista romaaneista. Niiden lukemiseen vaan on nykyään harmittavan vähän aikaa. Lieneeköhän käsityölehtien lukemisella jotain osuutta asiaan, nekin siis kuuluvat lempiluettaviin.

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Lankakerä, puikot tai koukku ja minä löydymme usein kotoa sängyltä tai työmatkabussista. Ompelukone pysyy pöydällä, eli jos sen kanssa on yhteistyö meneillään, niin silloin istutaan edesmenneen isoäidin perintöpöydän ääressä. Tällä hetkellä käsien tuotteet syntyvät pääasiassa jollakin noista edellä mainituista tavoista. Tuunaussilmät ovat myös aina avoinna, eli kaikenlaiset materiaalien tai tavaroiden uusiokäyttöön liittyvät ideat kopataan parempaan talteen, toivottavasti jossain vaiheessa tulevaisuudessa toteutettaviksi.

Lempielokuva: Nyt tulee kaikista pahin paljastus. Titanic! Taidan olla auttamaton historikkoromantikkodramatikko kun elokuvista on puhe.

Ruusut lähtevät täältä eteenpäin seuraaviin osoitteisiin:
Lumivalkoista
Minjaanan mietteet
Lauran verstas
Ingiknits

Ellis
4 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti Elina! Otan ruusulähetyksen ilolla vastaan - se lämmittää tässä syksyn tuiverruksessa.
  Oli kiva lukea sinun vastauksiasi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset myös täältä lumivalkoisesta!!!
  Ruusuja on aina ihana saada :-))

  Palaan asiaan tuonnempana - nyt koulu- ja työkiireitä..

  Terkuin Minnamarika

  VastaaPoista
 3. Kiitokset ihanista ruusuista! :D

  VastaaPoista
 4. Lämpimät kiitokset tunnustuksesta! Suorastaan nolottaa, kun olen ilmoittanut, etten ota tunnustuksia vastaan, olen niin huono vastaaja enkä tiedä, kenelle lähettäisin eteenpäin, suosikkeja on paljon. Joka tapauksessa - olen otettu!

  VastaaPoista