perjantai 28. lokakuuta 2011

Lokakuun Sny-paketti


Keskiviikkona oli taas se päivä, jolloin viimeistään piti antaa Salaisen Neuleystävän lokakuun paketti postipaten parempiin hoiviin. Kun pääsin töistä kotiin, odotti matolla pakettikortti. Ja postissa tämmöinen. Vanhana postimerkkien keräilijänä postimerkkien paljous nosti leveän hymyn huulille. Sisältä paljastuikin sitten kaikenlaisia itsensä hellimiseen tarkoitettuja juttuja. Ja myöskin useampia minulle uusia tuttavuuksia.


 Ensiksikin virkattu tiskirätti. Tai siis oletan, että tämä on sellainen, koska pannulapuksi tässä taitaa olla vähän liikaa reikiä.. Korjaa Sny, jos olen väärässä:) En ole koskaa virkannut tiskirättejä enkä myöskään omistanut tai käyttänyt sellaista, joten nämä ovat ihka ensimmäiset treffit sellaisen kanssa. Toivokaamme suhteelle pitkää ikää. Vaaleanpunaisen rätin kaverina on Minni-vihko, joka tytön parempi ruutuvihko:)


Lankavarastotkin karttuivat jälleen. Paketista löytyi yksi kerä vähintäänkin mielenkiintoisen väristä Austermann Step -sukkalankaa. Tuo lanka on minulle kyllä nimellisesti tuttu, mutta en tätä ennen ole omistanut yhtään kerää. Väri on sekoitus vihreää ja valkoista sekä punertavia ja ruskehtavia sävyjä. Sukiksi tuo luultavasti jossain vaiheessa päätyy. Tässä jo mietin, että sitä voisi yhdistellä vaikka edellisessa Sny-paketissa saamani valkoisen kanssa.  Punainen kerä on Dropsin Fabelia. Aivan ihana lanka:) Ja väri. Ostin tuota syyskuun Wanhan Sataman käsityömessuilta muutaman kerän harmaana ja turkoosina, ja kaikki on jo jalostettu eteenpäin. Harmaasta tilaustyönä tehty poncho poiki toisen samanlaisen tilauksen ja nyt pitäisi löytää lankaa. En ole vielä päässyt metsästysmatkallani kovin pitkälle, joten onkohan kellään tietoa, onko Helsingissä tuota myynnissä jossain lankakaupassa vai lähdenkö ostoksille nettiin? Tälle punaiselle kerälle voisi samalla ostaa pari muuta kaveriksi, väri on niin herkullinen.


 Hyvinvointiosio ei paketissa rajoitu pelkästään lankojen hypistelystä saatavaan mielihyvään. Sieltä löytyi kaamosmasennuksen torjumiseen myös vadelmantuoksuisia vartalonhoitotuotteita sekä saunahunajaa. Tuota pitää kokeilla kyllä ensi tilassa, kunhan koittaa sunnuntai ja saunavuoro. Tavallisen hunajan kanssa olen joskus hipiääni koittanut saunassa pehmitellä, mutta oikeasta saunahunajasta ei ole kokemuksia.

Tämä viikko on töitten puolesta ollut aivan liian lyhyt tehtävälistalla olevaan työmäärään verrattuna. Syyllinen tähän on pääasiassa yksi iso tilaisuus, joka pidetään huomenna ja jonka järjestelyistä olen ollut päävastuussa. Joten kunhan huominen on onnistuneesti ohi, niin rentudun hyvällä omallatunnolla ihan varmasti  sekä saunahunajan, vartalonhoidon että lankakerien suurkuluttajana. Kiitos Sny!

1 kommentti:

  1. Ah,paketti pääsi perille. :) Ja kiva kuulla että paketista löytyi taas jotain uutta tuttavuutta.Itselle ostin myös kerän tuota steppiä ja ajattelin sen jossain vaiheessa unisukiksi itselleni tekasta.Ja itte ainakin tykkään tuosta saunahunajasta. :D

    VastaaPoista