maanantai 23. tammikuuta 2012

Maksupäätteen uusi koti


Farkut ovat pyörineet ompelukoneessa ja tällä kertaa niistä tuli maksupääteelle uusi koti. Edellisen postauksen rusettifarkut ovat kyllä vielä ehjät:) Itse en tuommoista värkkiä omista, tämä oli tilaustyö. Joten ehkäpä tämmöisen voi joskus bongata tuolta liikenteestä.


Tämä on kooltaan vähän suurempi kuin nuo perusFlootat, vetoketjun pituus on 20 cm. Muuten kaava on samanlainen. Pussukka on kokonaan vuoritettu ja koska maksupäätteellä pitää olla matkustettaessa pehmeät oltavat, on vuorin ja päälikankaan välissä ohut superlonilevy. Olen littanan rullan ohutta vaaleanpunaista superlon-levyä saanut joskus kotoa äitin varastoista ja se on osoittautunut varsin näppäräksi tukevoittajaksi monessa paikassa. Toivottavasti sellaista löytyy jostain lisää, sitten kun tuo olemassaoleva nyytti loppuu. Etolasta ehkä?


Pussukan vuorisaumat on huoliteltu ohuella mustalla vinokaitaleella, jotta pussukka on sisältä siisti. Niinpä tämän voi kääntää vaikka ympäri ja ainut mikä kavaltaa, että on kyse nurjasta puolesta, on tuo väärinpäin oleva vetoketju! Jokseenkin paksut noista saumoista kyllä tuli kun siellä on farkkua, vuorikangasta ja superlonia sekä vinokaitaletta, joten muutama neula tässä touhussa katkesi. Lopputulos on kyllä vaivan arvoinen ja tästä innostuneena jos vaikka saisin ittellenikin vihdoin tehtyä meikkipussin mittojen mukaan.


8 kommenttia:

 1. Voi kun nätti, kukkineen kaikkineen. Ja todella siistiä ja viimeisteltyä työtä . Tuollaista on ilo katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! olen tuohon itsekin tyytyväinen ja toivottavasti myös pussukan uusi omistaja.

   Poista
 2. Todella kaunis, myös sisältä! Itse olen vasta harjoitteluasteella noissa farkkupussukoissa, mutta jostainhan sitä pitää aloittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinpä kurkkimassa ja hyvältä näyttivät omatkin farkkuideasi!

   Poista
 3. Hyvän näköinen ja napit kruunaavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napeista saa kyllä mukavasti ilmettä. Ja kun niitä pyörii aina parittomia ja ylijääneitä kappaleita nappipurkissa, niin tämmöiseen tarkoitukseen ovat kuin luotuja.

   Poista
 4. Ai että tuli hieno. Jaksan edelleen ihastella tuota sinun huoliteltua työn jälkeä! Pakkasterveiset täältä kaukaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja mukava kun tulit käymään. Nyt on tänne eteläänkin tullut kunnolla lunta, kun ennen joulua ihastelin lumimaisemia sinun blogissasi.

   Poista