tiistai 19. lokakuuta 2010

Sinullekin oma Floota


Farkut taipuvat moneksi ja antavat loistavaa materiaalia käsityöläiselle sen jälkeen, kun ne ovat päättäneet olemassaolonsa jonkun housuina. Tässä kokoelma suorakaiteen muotoisia meikki- tai muita laukkuja, jotka ristin flootaksi. Nimessä yhdistyvät hyvin kuvainnollisesti materiaali ja muoto. Floota on hurmaava, monikäyttöinen ja yllättävän tilava koti vaikka meikeille, lääkkeille tai sille joka paikassa kierivälle pikkutavaralle, jolle ei tähän mennessä ole ollut kunnon säilytyspaikkaa.


Farkuissa on paljon yksityiskohtia ja niin niitä löytyy näistäkin, joten koristeideoita voi varioida lähes loputtomasti. Persoonallisen ilmeen antajiksi näihin flootiin ovat löytäneet tiensä niin farkkujen taskut, napit kuin vetoketjukin.
Flootan kaavat ovat syntyneet omasta päästä ja erikoisia suorakaiteen muotoisia sivu- ja pohja/päätypaloja yhdistelemällä voi tehdä hyvin monen kokoisia flootia eri tarkoituksiin. Kuvassa olevien flootien mitat ovat 15x10x8 cm.
Näitä on tulossa myyntiin jossain vaiheessa myös tuonne Puodin puolelle, varaa oma yksilöllinen hittilahjasi joulupukin konttiin osoitteesta aarnilintu(a)gmail.com.

2 kommenttia:

  1. Voi että, nämäkin pussukat on kivoja :))

    VastaaPoista
  2. Joo, näitä on ittellä käytössä useampi pikkutavarakaaoksen hillitsemiseksi. Uusiakin on taas syntynyt:)

    VastaaPoista