sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

KorttiaskarteluaKuulun niihin ihmisiin, jotka ostavat kaupasta kortteja vain viimeisessä hädässä. Näin voi varmistaa ainakin sen, että vastaanottaja ei saa samanlaista korttia keneltäkään muulta. Yleensä kortin tekemisen kanssa tulee kuitenkin kiire, mutta kun olen päättänyt, että ei valmiskortteja, niin sitten teen kiireessä.. 


 Niinpä useammin kuin kerran olenkin huokaillut, kuinka kätevää olisi, jos kotona olisi iso varasto valmiiksi tehtyjä kortteja. Tai edes muutama kortti, jos iso varasto kuulostaa liian suurelta suunnitelmalta. Näin ei tarvitsisi kiireessä miettiä että minkälainen kortti tälä kertaa, kun se liimapuikko tai ne sopivanväriset koristehöyhenet ovat tietysti juuri silloin hukassa.. Valmiista korttivarastosta olisi helppo napata tarkoitukseen sopiva kortti ja kun varastoa pitäisi ajoittaisilla korttiaskarteluhetkillä jatkuvasti yllä, niin tämä suunnitelma saattaisi toimiakin.


Hyvä käytäntö vaati toimiakseen siis vain sen, että sellainen korttivarasto on olemassa. Joten eikun tuumasta toimeen ja askartelusaksien varteen. Tässä eräänä kesäyön valoisina tunteina leikkailin, liimailin ja yhdistelin kaikenlaisista askartelulaatikon kätköistä löytyneistä tarvikkeista ja tällaisia tuli. Eiköhän näillä nyt muutamat kekkerit selviä:)5 kommenttia:

 1. Kiitos:) Ideoita on vielä varastossakin vaikka kuinka, kun vaan ehtisi toteuttaa.

  VastaaPoista
 2. Yöllä tehtyjä.... ja näin nättejä :))
  Minäkin olen tehnyt varastoon , eri aiheisiin sopivia !

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukavista kommenteista. Näistä saa kummasti puhtia ja uskoa korttiprojekteihin, seuraavat ovat jo työn alla.

  VastaaPoista