sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Tuunauksia ja sovituksiaTässä hän nyt on, uusi perheenjäsen. Toistaiseksi vielä nimetön, mutta eikös ne yleensä sitä olekin jokusen aikaa saapumisensa jälkeen? Nimiehdotuksia otetaankin siis vastaan:)


Tyyliltään hän on Catvalk ja varusteltuna sekä rinnan, vyötärön että lantion kohdalta useilla eri säädöillä sekä jalustan suhteen lukittavilla pyörillä. Varsin kätevä ominaisuus tuo pyörällisyys, koska ei niin laajoissa asuinneliöissä nukkea joutuu rullailemaan vähän väli paikasta toiseen, pois tieltä. Tällaisia saa mm. Ompelijanmaailmasta.


Tässä viimeksi lupailemaani kuvaa siitä kesätopista, jonka juuri äsken pakkasin matkalaukkuun. Samalla mallilla olen tehnyt pari muutakin ja tämä tuli nyt omaan käyttöön. Tosin matkalaukkuun on pakattu myös langat ja koukku seuraavaa samanmoista varten, tämä on näppärä matkakäsityö lentokoneeseen.


 Reissuun on mukava ottaa aina jotain uusia hepeneitä mukaan. Sovitusnuken ja alennusmyyntien seurauksena olikin yksi mekko tuunattavana. Löysin tämän kevyen ja vilpoisen mekon alennuksesta, mutta siinä oli ohkaisuudesta johtuen pientä läpinäkyvyysongelmaa. Joten asialle piti tehdä jotain mekon keveyden kuitenkaan kärsimättä.Niinpä ompelin ohuesta valkoisesta puuvillakankaasta toisen helman eli ikään kuin vuorin hameosaan ja vielä valkoisen satiininauhan koristamaan raidallisen hameosan helmaa.


Tämän kanssa tuo valkoinen poncho sopiikin sitten kuin valettu. Kreeta, täältä tullaan sinivalkoisissa Suomen ja Kreikan väreissä! Tiedossa siis viikon hiljiaseloa täällä blogipuolella, mutta reissun jälkeen lienee paljon kivaa kerrottavaa.

7 kommenttia:

 1. Vai Kreetalla sitä on oltu. Minä olen käynyt Agios Nigolaoksessa !

  Hienon nimettömän mallin olet kotiisi saanut ja nätti on ponchokin :))

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Just katsellu samaa sovitusnukkea (musta) ompelijanmaailmasta, johon kuuluu helmantasaaja ym. Hinta ei paha 229 €.

  1.Mut oletko ollu tyytyväinen just tohon Catwalkkiin?
  2. Saako nupparit hyvin kiinnitettyä nukkeen?
  3. Pysyykö toi pystys, ettei kaadu pienestä töytäisystä?
  4. Entä, jos nostat nukkea, putoaako jalkatuki?
  5. Onko säädöissä ollu ongelmia, kuten esim. tiukkuutta, jolloin ei mee suuntaan eikä toiseen?
  6. Onko kestäny pyörien lukitus ehjänä tai onko lukitsija heppoista tekoa?


  t. Lady pyörillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne ja inspiroiduit sovitusnukesta. Itsellekin tämä tuli hankittua erään toisen blogin innoittamana:)
   1. Olen ollut tuohon kyllä tyytyväinen, helmantasaajaa siinä tosin ei ole. Tykkäsin tuosta siksi, että kun se mulla on koko ajan esillä, niin on käytännöllisyyden lisäksi myös kaunis katsella.
   2. Nukkeen saa helposti pisteltyä nuppineuloja. Siinä on kaulassa joku erillinen tyynyntapainenkin niitä varten, mutta olen kyllä pistelly ihan sinne minne millonkin on tarvittu.
   3. Tuo saa mulla aikalailla osakseen tönimistä, koska se asustelee aika ahtaissa oloissa. Eikä ole mennyt kumoon kertaakaan, pysyy siis varsin hyvin pystyssä.
   4. Jalkatuessa on kaksinkertainen kiinnitys. Kun ruuvaa ensin jalan kiinni ja sen jälkeen vielä nuken oikealle kohdalle jalkaan, niin pysyy kyllä tukevasti. Pari kertaa on käynyt niin, että kun olen napannut nuken autoon mukaan ja lyhentäny jalan minimiin, en olekaan kiristänyt nukkea tarpeeksi ja jalka on "tipahtanut pitkäksi" kun olen nostanut nuken autosta.
   5. Nuken ympärysmittojen säädöt toimii hyvin, niissä en ole havainnut mitään jumeja suuntaan enkä toiseen. Ainut hiukan ainakin mun sormille hankala on tuo jalan kiristys. Jalan kiristyskohta on ihan jalan yläpäässä nuken "helmojen alla" ja kiristysnupit ovat muovia. Nukke kannattaisi varmaan kaataa vaakatasoon kiristyksen ajaksi niin käsi mahtuisi ilman kommervenkkejä sinne "helman" alle. Ainakin pystyasennossa sitä on hankala saada väännettyä tarpeeki kireälle, kun ainakaan mun käsi ei taivu semmosiin koukeroihin.
   6. Tuossa mun mallissa on jokaisessa pyörässä erikseen lukitsimet. Olen niitä käyttänyt ihan ahkerasti eikä ole ollut mitään ongelmia. Nukke ei tosiaankaan liiku silloin, kun lukitsimet ovat käytössä.

   Eli summa summarum, en voi kuin suositella!

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Toi sovitusnukke on kyl kaunis ja taatusti hyvä. Päädyin sit kuitenki tähän, ku nukke on kapea (petite), niin ku itsekin olen. On helpompi mallailla vaatetta nuken päällä, kun saa näkee oikeilla mitoilla nuken päällä. Ja tossakin on helmantasaaja.

   Vasta sen tilasin, joten en osaa viel kommata kokemuksia sovitusnukesta. Tilasin samalla mittaliisan ja taikatussin.

   http://netidees.shop.wosbee.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=product-69

   t. Lady pyörillä

   Poista
  3. Toivottavasti nukke tulee pian ja pääset testailemaan. Mukavia ompeluhetkiä!

   Poista
  4. Eipä ole vieläkään sovitusnukke tullut. 8 viikkoa tilauksesta tulee ens viikolla. Viikko sitten torstaina soitti tuotteen saapumisesta Helsinkiin, mut eipä ole näkyny ja ite asun Hesas. Ehdotin s-postissa, että voin tulla hakemaan sen liikkeestä, mut...

   Harmittaa, kun tarvitsisin sitä jo opiskelunkin puolesta. Taikatussia ja mittaliisaakaan ei tule tuolta verkkokaupasta. Jos nukke vielä saapuu, on viimeinen kerta kun tuolta tilaan yhtään mitään. Jos ei saavu, taidan päätyä tuohon catwalkkiin. Näyttää nii hyvältä, vahvalta ja lukittavat pyörät on plussaa.

   t. Lady pyörillä

   Poista
  5. No jopas on sillä sovitusnukella pitkä matka! Minun nukke taisi tulla ihan parissa päivässä, eli heti kun maksu näkyi tilillä myyjän päässä. Sähköpostiin myös tuli mukavasti tietoa siitä, missä paketti on tulossa eli tiesi odottaa ja hakea se samantien. Palvelu toimi kaikin puolin hyvin. Innoissani menin hakemaan nuken samoin tein kun saapumisilmoitus postista saapui ja pyörän tarakalla tasapainottelin paketin kotiin, kun auto ei ollut silloin käytettävissä:) Isohan se opaketti li, mutta ei kovinkaan painava onneksi. Toivottavasti nukkesi saapuu pian ja pääset kokeilemaan se käyttöä!

   Poista