torstai 7. heinäkuuta 2011

Perheenlisäystä odotellessaOdottavan aika on pitkä. Varsinkin kauan kaivattua perheenlisäystä odottavan. Vaatteita, vaikkakin keskeneräisiä, on uudelle tulokkaalle katsottu valmiiksi jo useampia, samaten sopiva oma nurkkaus. Tänään uusi perheenjäsen sitten ilmoitteli tulostaan, haikara (vaikka kuvassa onkin joutsenia) laittoi viestin, että tulossa ollaan.

Minä sitten tietysti innoissani lähdin uutta tulokasta vastaanottamaan. Mutta piru vie, kun posti oli mennyt kesäaikaan jo kuudelta kiinni, niin sinne jäi sovitusnukke sitten postiin viettämään yötä eikä päässytkään uuteen kotiinsa vielä tänään. 


Odotustuskissani olen sentään saanut jotain käsilläkin aikaan. Nimittäin taas yksi poncho! Ja näppäinpuolella sormet löysivät internetin ihmeellisestä maailmasta äkkilähtömatkan aurinkoon, joten sunnuntaina on nokka kohti etelää ja mukaan matkalaukkuun pakataan mm. tämä kaunokainen.

Jokainen joka on yrittänyt ottaa ponchosta tai muusta virkatusta tai muuten vaan paljon reikiä omaavasta vaatteesta kuvia ilman että se on kenenkään päällä, tietää kuinka epäkiitollista puuhaa se on. Ei millään meinaa saada kuvioita näkymään oikein ja vaatteen muotokin on mitä sattuu. Niinpä tämäkin poncho haluaa saada arvoisensa kuvan sovitusnuken päällä, joten parempia kuvia tulossa huomenna. Nyt kun tiedän, että on mahdollista saada paljon kauniimpia kuvia kuin että poncho roikkuisi vaatepuussa verhotangossa, niin malttaa odottaa, vaikka tämä valmistui jo eilen. Ja voitte olla varmoja, että olen postin oven takana heti aamulla klo 9.00:)

Ylimmässä kuvassa muuten esittelyssä naapuripariskunta. Ihan seinänaapureita ei olla, mutta lähes päivittäin nähdään, varsinkin näin kesäaikaan.

2 kommenttia:

  1. Puolet kädenlämpöistä vettä ja puolet eri keeper liimaa ja tulee sekoitettuna hyvä seos :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos neuvosta, pitänee testata hetimmiten kun on seuraava kovetusta kaipaava työ tekeillä.

    VastaaPoista