tiistai 26. heinäkuuta 2011

KierrätysenkeliTörmäsin Bocca buonan blogissa Kiepaukseen ja tuunauksen ilosanomaahan pitää saman tien laittaa eteenpäin. Kiepaus tarjoaa kierrätysaiheisen kanavan erilaisiin sosiaalisen median verkostoihin. Ideana on, että kierrätys- ja tuunausideat tavoittavat sinut yhtä helposti ja samoilla klikkauksilla, kun seuraat ystäviesi kuulumisiakin, eli eikun tutustumaan!

Aiheesta innostuneena laittelenkin tähän terveiset kierrätysenkeliltä. Tämä on tehty jo jokin aika sitten kummitytön ristiäisiin. Halusin sylikummina liittää ristiäislahjaan enkelin. Kaupasta ei ollut löytyvinään mitään sopivannäköistä, -kokoista, -tunnelmaista ja -hintaista enkeliä, niinpä tämä syntyi yhdessä illassa ompelulaatikon aarteista.


Vartalo ja pää on tehty joustavasta ihonvärisestä trikoosta ja täytetty pumpulilla. Vartalon muoto on päästä alaspäin melkoisen pitkulainen, alaosaan on ommeltu kiinni jalat. Mekkokankaana on pala verhokangasta ja helmassa pitsiä. Hiukset on tehty pellavalangasta ja siivet valkoisesta huovasta. 

Tällä tyylillä sain erittäin kauniin ja herkän enkelin, joita ei varmasti tule vastaan toista samanlaista ja joka edelleen uskollisesti yli kolmen vuoden jälkeen vartioi kummitytön unia.

Enkeleitä siis myös teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen enkeli !
  Sinun pitää tehdä noita lisää, on se niin söpö.
  Kai sinä itsekin enkeliä tarvitset ;D

  VastaaPoista
 2. Kyllä, enkeleitä tarvitaan aina:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkkaamisesta, nyt sinäkin olet mukana Kiepauksen sisältöä tuottamassa :).

  VastaaPoista