lauantai 30. marraskuuta 2013

Pikkujouluarmeija - Felt elfs celebrating pre-Christmas party


Joulumyyjäisistä selvitty, sekä minä että ompelukone olemme kunnossa. Myyjäisten jälkitohinassa eilen perjantaina pidettiin työpaikan pikkujoulut, joiden järjestelyihin olin niin ikään onnistunut päätymään. Tänään onkin sitten ollut pitkästä aikaa ensimmäinen päivä, kun ei ole tarvinnut herätä kukonlaulun aikaan, ei touhuta ompeluhuoneessa mitään, ei pakata eikä hinnoitella eikä varmistella yhtäkään pikkujouluesiintyjää tai tarjoiluja. Joten varsin sopiva huilipäivä tähän väliin. Pieni hengähdystauko ennen seuraaavaa myyjäisesiintymistä 14.12. täällä.


Tämä taitaa olla se virallinen pikkujouluviikonloppu, joten nyt voi ihan luvan kanssa kantaa joulukoristelaatikon varaston perältä. Ja kausivaloja voi taas kutsua jouluvaloiksi. Koristelaatikosta saa kaivaa kaikki kauniit, vuosien varrella kerätyt koristeet. Palloja ikkunaan ripustaessa voi miettiä, kuinka joskus päätin ostaa yhden lasipallon vuodessa ja keräillä tällä tavalla kokoelman erilaisia palloja. Niitä kun ei kai koskaan voi olla liikaa:)


Kuvioon kuuluvat luonnollisesti myös tontut. Koska vaikka niihin ei niin kovasti täällä uskotakaan, niin siitä huolimatta ompeluhuoneesta marssi niitä ulos kokonainen armeija! Nämä huopakaverit olivat mukana myyjäisissä ja jokunen jäi vielä itsellekin. Tai seuraaviin myyjäisiin. Tontut on neulahuovutettu styroxpallon päälle. Ja näistä inspiroituminen alkoi.

**********

During pre-Christmas party weekend a felt alf army has occupaid our home! I got some inspiration from here and after that needed just felting needles and styrox balls and cute elfs were ready.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti