keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kädentaitomessuille, anyone?


Marraskuun harmaat päivät ja kasaantuneet työt uhkaavat näköjään nielaista kaiken ajan, kun blogi on jäänyt vain pikaisten piipahdusten varaan. Tänään meillä työpaikan näpertelyaktiiveilla oli kuitenkin glögimukit kainalossa ja korttitarpeet takataskussa, kun marssimme tekemään joulukortteja. Hyvässä seurassa ja kerrankin ajoissa!

Lisää inspiroitumista on tulossa ihan pian, sillä perjantaina aion karata Tampereen Kädentaitomessuille. Jotta jaksaa viikonlopun taas olla muunlaisissa töissä. Onko kukaan muu lähdössä perjantaina messuilemaan tai messujen jälkeen tulossa Tampereelta Helsingin suuntaan julkisilla?

4 kommenttia:

 1. Messuille kyllä olen menossa, mutta Lounais-Hämeen suunnilta.

  VastaaPoista
 2. Messuille menossa perjantaina heti aamusta :) Ehkä jopa junalla liikun vähän matkaa Helsingin suuntaan, mutta vain kaksi pysäkinväliä!

  VastaaPoista
 3. Messuille tulossa Alahärmästä Kolmen Emännän Ristipistokerho vahvistettuna muutamalla tyttärellä eli ikä haarukka 50-40-12v :) :) Lähdetään aamujunalla Kauhavalta siis pohjoisen suunnasta tullaan ! Perjantai on meille SE perinteinen messupäivä ;D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, varmasti on tulossa mahtava messupäivä itse kullekin!

  VastaaPoista