maanantai 25. marraskuuta 2013

Tiede ja taide kohtaavat 28.11. - Christmas rummage sale at Heureka 28.11.


Viimeksi ihastelin messuilla muiden tekemiä taidonnäytteitä, nyt olen itse tulessa. Joulumyyjäiset Heurekassa tulevana torstaina 28.11. klo 15-19. Tiede ja taide kohtaavat 25 paikallisen kädentaitajan voimin, joten uniikkeja paketteja pukinkonttiin löytyy varmasti.


Yksi pöytä on varattu farkkuihanuuksille, mm. tämännäköisiä sydämiä on lähdössä mukaan. Ompelukone on tikannut väsymättä ja täällä joku yrittää saada kaikki tuotokset mahtumaan jonnekin ennen torstaita. Tule vetämään farkunlahkeesta, jos liikut Tikkurilan suunnassa torstaina!

**********

Christmas rummage sale at Heureka, the Finnish Science Center on coming Thursday 28.11. from 3 p.m. to 7 p.m. Be there, Aarnilintu and 25 other handicraft workers welcome you to join!

6 kommenttia:

 1. Onpa sieviä sydämiä! Toivottavasti kauppa käy hyvin, eikä tarvitse takaisin kotiin kantaa tavaraa. Onnea myyjäisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä tuli vähän kotiinkin kannettua, mutta onpahan vähän pesämunaa seuraavaa keikkaa varten:)

   Poista
 2. Farkku saumoineen käy tosi hyvin noihin sydämiin. Hienoja ovat. Toivottavasti oli mukavat myyjäiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samalla idealla valmistui satsi isompiakin sydämiä, ovikoristeiksi yms. Näitä saakin nyt tehdä urakalla, kun on useammat myyjäiset tiedossa.

   Poista
 3. Toivottavasti myyjäiset olivat hyvät :) Ihania nuo sydämet <3 Täällä on värkkääntynyt ihan samalla idealla sydämiä niin farkuista kuin vanhoista villapaidoista, hih :) Aatelin koristaa kuusen tänä jouluna vähän oman ideologian mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusenkoristeet minullakin olivat mielessä, kun noita tein. Tai somat paketinpäällistilpehöörit. Tai postissa ystävälle lähetetyt yllätyslahjat. Farkku on niin monipuolista! Ja kyllähän myyjäiset sujuivat ihan mukavasti. Ny jo kovaa kyytiä valmistaudutaan seuraaviin.

   Poista