torstai 17. toukokuuta 2012

Kevään viimeinen


Nimittäin SNY-paketti. Nyt tiedän, että Veera on ilahduttanut minua koko alkuvuoden ihanilla paketeilla ja niihin liittyvillä pienillä tarinoilla. Paketit ovat noudatelleet värikoodia: punainen, valkoinen, turkoosi ja viimeisenä oli vuorossa musta. Taitavat olla noukitut niistä lempiväreitä, joita mainitsin ilmoittautumislomakkeessani silloin joskus alkuvuodesta:)  Viimeisen paketin väriläiskänä loistivat yllä näkyvät muffinssivuoat, jotka kyllä houkuttavat leipomaan noihin jotain kivoja värikkäitä leivoksia.


Paketin mukana tullut kortti päätyi edellisten jatkoksi työhuoneen seinälle. Sen taakse kirjoitetut ohjeet sitoivat paketin sisällön mukavasti yhteen: Mustaa huivilankaa kesäistä juhlahuivia varten, hyttysvoidetta etteivät ötökät kiusaa ulkona istuvaa neulojaa ja hiukan makeaa evääksi, jotta jaksaa. Tuohon voisi vielä lisätä, että jos neulontainnostus venyy yökausiksi ja vaikka kesäyöt valoisia ovatkin, niin joskus saatetaan tarvita vähän lisävaloa. Siispä paketisa löytyy myös kynttilä. Persiljan suhteen taidan harrastaa sissiviljelyä kerrostalon takapihan kukkapenkissä, kun en harmittavasti omista parveketta, jonne tuon voisin kylvää.


Karkeista lakupussi pääsi ensimmäiseksi maisteluun ja ihme ja kumma niitä on vieläkin jäljellä, vaikka miehen kanssa tykästyttiin noihin todella. Mustaa väriskaalaa toteuttavat myös Cafe Delin tummat suklaakeksit, tumma Toblerone ja pussillinen turkinpippureita.


TeeTeen Elegant -huivilanka on todella pehmeää ja ohutta, tuosta tulee varmasti aivan ihanan kevyt kesähuivi. Neulomishetkien lomassa voi myös hörppiä lakritsiteetä, joa onkin minulle ihan uusi tuttavuus.


Kevään kierros on siis lopussa ja vähän haikeilla mielin tätä kirjoittelen. Palataanpa siis takaisin alkuun ja punaiseen vääriin. Iso kiitos ja kumarrus kera ruusun Salaiselle Ystävälleni! Pakettisi ovat ilahduttaneet ja niiden odotus kutkuttanut mieltä aina etukäteen. Osa sisällöstä on tullut jo käyttöön, osa on jonossa puikoille ja koukulle. Niiden kanssa kuluu vielä tovi jos toinenkin rattoisesti kesän ja syksyn mittaan. Kiitos:)

5 kommenttia:

  1. Ihania yllätyksiä! Miten tuollaisiin SNY-juttuihin tms. pääseen mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ollut kyllä aika hauska aikuisten leikki:) Sny-kierroksia on ainakin viimeiset kaksi emännöinyt Heidi, jonka löytää täältä: http://reddragonknitting.blogspot.com/ Häneltä saa lisää tietoa ensi syksyn ilmoittautumiseen yms. liittyen. Suosittelen:)

      Poista
    2. Kiitos linkistä. Täytyypä seurailla.

      Poista
  2. Voi, miten ihana paketti.

    Laura: Blogiani vain seuraamaan ;). Sinne raportoin seuraavasta kierroksesta sitten tarkemmin, milloin alkaa ilmoittautuminen jne.

    VastaaPoista