keskiviikko 10. elokuuta 2011

Salaista Neuleystävää odotellessaKaikenlaiseen hauskaan täällä blogimaailmassa voi törmätä.  Kuten Salaiseen Neuleystävään. Tai tarkennuksena, en ole häneen vielä fyysisesti tai virtuaalisestikaan törmännyt mutta kunhan syyskuu koittaa niin leikki pääsee vauhtiin. Ensimmäistä kertaa olen tässä tai missään muussakaan tempauksessa mukana, joten mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

Salaisen Neuleystävä -leikin ideana on, että jokainen mukaan ilmoittautunut saa tempauksen emännältä hänelle osoitetun salaisen ystävän, tietoja tämän ystävän harrastuksista, käsityö- ym. mieltymyksistä jne., mutta ei henkilön nimeä. Ystävykset eivät kuitenkaan vaihda paketteja keskenään, vaan jos minä lahjon Neiti A:ta niin hän puolestaan antaa postipojalle osoitteeksi Neiti C:n. Salaiselle Neuleystävälle lähetetään syyskuun ja joulukuun välillä paketti aina kerran kuukaudessa ja kaikenlaista muutakin hauskaa muistamista voi keksiä. Mielessä on jo nyt monia hauskoja ideoita pakettien sisällöksi, joten tervetuloa syksy:)


Neulerintamallakin on tapahtunut sohvatyynyjen ompelun ja kaiken muun lomassa. Tekeillä on Novitan kesä 2010 lehdestä palmikkohihatin, lankana Puro batik. Olen tämän aloittanut jo viime kesänä (hävettävää edes tunnustaa moinen laiskuus täällä), mutta talven ja muiden projektien takia se horrosti käsityölaatikossa pitkän tovin. Se tuntuukin olevan oikea ikuisuusprojekti, vaikka kovin isosta neuleesta ei edes ole kyse. Voiton puolella kyllä jo ollaan, enää puuttuu toinen hiha. Joten valmis hihatin esittäytyköön toivottavasti täällä pikapuoliin.


Tänään sai ihailla komeata auringonlaskua, joten tästä on hyvä jatkaa hihattimen pariin, väritkin melkein täsmäävät:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti