torstai 31. lokakuuta 2013

Happy Halloween!


Täällä ei juhlita sen paremmin Halloweenia, Kekriä kuin Shamhainiakaan, mutta silti, juuri tämä päivä on hyvä syy kaivertaa kurpitsalyhty ja kokkailla haamuherkkuja. Kumpaakin lajia tein ensimmäisen kerran elämässäni:)


Haamuherkkujen inspiraatio tuli täältä. Näillä onkin hyvä herkutella kurpitsalyhdyn loisteessa.
Kuvat by tämän talouden miespuolinen Halloween-haamu:)

**********

Today I made my first pumpkin carving ever! Halloween is also a good reason to make some horrible baking so there you are, Happy Halloween:)

6 kommenttia:

 1. Vielä joskus minunkin pitää intoutua tuollaisen kurpitsan kaivertamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei lapsuuden kodissa ollut tapana tämmöisiä kaiverrella ja sen jälkeen ei kerrostalon rappukäytävään oikein ole viitsinyt moisia tehdä.. Mutta nyt omalle pihalle ja naapurin lasten iloksi oli kiva kokeilla, miten näitä tehdään:)

   Poista
 2. En kestä, tuo haamuherkku on vaan liian suloinen :D Yhtä aikaa sellaista spontaania kikatusta ja aaww-äännähdyksiä aiheuttava. On teillä ollut siis melkoisen mainio Halloween selkeästi, vaikka nyt ei sen mahtipontisemmin olisikaan moista juhlittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katseltiin haamuleivosten kaverina pari varastossa ollutta jaksoa Walking dead -sarjasta, sopivan karmivaa katottavaa ajankohta huomioiden:)

   Poista
 3. Hei vaan.
  Googlettelin tuossa tiettyä lankaa, ku tarttis jostain saada. Sitä kautta löysin tänne, kun olit samanmerkkisestä langasta joskus huivin tehnyt.
  Täällä on niin paljon kaikkea kivaa ideaa, että laitanpa blogisi muistiin itselleni :-)

  VastaaPoista