lauantai 17. maaliskuuta 2012

Noroviruksen kourissa

Eipä ole tuo norovirus minuun aiemmin iskenyt. Ei vaikka olen syönyt ulkomaisia pakastevadelmia ja muita postentiaalisia vaaran aiheuttajia. Mutta nyt iski, taisin saada parantumattoman tartunnan. Tosin onneksi virus ei tällä kertaa vienyt sängynpohjalle, vaan lankaostoksille. Lankatalo Priimassa oli tänään ja jatkuu vielä huomenna ystävämyynti, jossa kaikista normaalihintaisista langoista saa -20% alennuksen ja lisäksi on yhden jos toisenkinlaisia tarjouksia houkutuksena.

Helsingin suunnassa Noro-lankojen koti löytyy tuolta ja olen pidemmän aikaa jo havitellut muutamaa kerää. Ensimmäisiäni, sillä siitä ihanien töiden tulvasta huolimatta, joita täällä blogeissa olen ihastellut, en ole koskaan ostanut yhtään Noro-kerää. Se hinta, se hinta.. Mutta myös ne värit! Nyt vissiin ylittyi sitten joku sietokynnys, koska tänne muutti kokonaista kuusi kerää!


Alunperin piti hakea vain lankoja tähän huiviin. Mutta lankakauppa taitaa olla aika vaarallinen paikka mennä sillä asenteella, että enhän minä juuri mitään aio ostaa.. Kaupassa komeili mallinuken päällä tämmöinen yllä oleva jakku ja siinä parin muun kanssalankailijan kanssa ihastelin sen yksinkertaista kauneutta ja tyylikkyyttä. Tuollainenhan on ihan pakko saada! Niinpä lankaa lähti myös tuota jakkua varten.

Norovirus ei sentään onnistunut kukkaroa ihan tyhjiin ammentamaan. Mutta kyllä siellä oli houkutuksia. Mallinuken päällä ihailin esimerkiksi pinaattitunikaa juuri näissä väreissä. Kädet hapuilivat kovasti noiden kerien suuntaan, mutta onneksi sain ne aisoihin ajoissa. Ehkä sitten joskus, seuraavasta ystävämyynnistä..

Tässä riittää taas haaveiltavaa ja hypisteltävää pitkäksi aikaa. Toivottavasti ei jää pelkän haaveilun asteelle, vaan langoista myös valmistuu jotain pian. Joten, jottei langat pääsisi teiltäkään loppumaan, niin mars mars huomenna Priimaan, mikäli etäisyyttä ei ole liikaa. Leppoisaa lauantaita!

19 kommenttia:

 1. Norot kyllä herkästi vievätkin pikkusormen ja vaikka koko käden, hinta tosiaan kyllä kirpaisee:) Onneksi minulla on tuota matkaa liikaa Priimaan, hih! Ihanat värit olit valinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oon niitä aikaisemmn vaan vienosti kaukaa kattellut, mutta heti kun uskaltauduin lähemmäksi niin huonosti kävi:)

   Poista
 2. Ei hassumpi virus, en ole vielä kohdannut (lue malttanut) sairastua Noroon... :)

  VastaaPoista
 3. Vai Norovirus iski, onneksi ei ihan sängynpohjalle tarvinnut vajota. Ai, ai noita lankoja. Olisi niin ihana tuonne päästä. Työstän kovasti vielä näitä Viron reissulta lankoja, sukkia ja tossuja enimmäkseen.

  Mukavaa Noroilua lankojen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa Viron-lankoja vielä jäljellä enemmän kuin tarpeeksi. Mutta heti kun jonkun kerän saa käytettyä, niin taitaa tulla kaksi uutta tilalle:)

   Poista
 4. Tuo virus on kyllä sitekää laatua. Jos hetkeksi parantuu, iskee pian uudelleen vielä pahemmin. Tuo nuken päällä oleva jakku on kyllä todella kaunis yksinkertaisuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo säikähdin. Mutta onneksi olikin tuollainen, minullekin tuttu tartunta :)

   Kauniiseen jakkuun ostit langat !

   Poista
  2. Kyllä sormet jo syyhyää päästä tuon jakun kimppuun. Kunhan saan edelliset työt pois alta niin tuo pitää kyllä saada valmiiksi pikaisesti.

   Poista
 5. Tuo virus taitaa tosiaan olla parantumaton ja on valitettavan kallista pitää oireita loitolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän se vähän näyttää olevan, hintavaa lääkitsemistä. Toivottavasti ei iske kovin usein.

   Poista
 6. Tulin tänne ja nyt pelkään saaneeni tatunnan...;)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Joo, huomattavasti tervetulleempi kuin kaimansa:) Siitäkään ei ole täällä kärsitty, joten toivottavasti ei tämä Noro houkuttele mukanaan sitä toistakin..

   Poista
 8. Noroviruksesi taitaa olla sitä sorttia, että ei tee kipeetä ja heikotus tuntuu vain kukkarossa. Onneksi niin. Kauniit värit langoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joo. Ja tuo Priimakaan ei ole ihan suoran bussiyhteyden päässä, joten vaikka se on kuinka ihana kauppa, ei onneksi ole työmatkan varrella.

   Poista
 9. Ihania lankoja olet ostanut. Noro on vielä minullakin kokeilematta, juuri hinnan takia. Liekköhän tartunta pysyvää sorttia?
  Pidähän hauskaa uusien lankojen kanssa! Mahtavat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo värit ovat kyllä ihan omaa luokkaansa. Ei varmaan ihme, että tartunnan saa niin helposti, jos kosketteluetäisyydelle pääsee.

   Poista