perjantai 27. joulukuuta 2013

Sydämellinen joulunaika - Jeans hearts


Joulunpyhät ovat sujuneet varsin leppoisasti. Sanoisinko suorastaan sydämellisesti. Yhtenä syynä ehkä voi olla myös etukäteisvirittäytyminen teemaan, nimittäin sydämiä tuli surauteltua paketteihin useampiakin. Vietetäänhän joulua paikoin ahkerasti myös keittiössä, joten sikälikin nämä sopivat tunnelmaan hyvin.


Sydänten materiaali on kierrätetyist farkuista, koristeena leimailtu teksti, pellavapitsiä ja nappeja. Pientä ja kaunista:)


Muista kuin keittiöteemaisia sydämiä oli mukana myös joulunajan myyjäisissä. Tuo keittiöajatus kun pälkähti päähän vasta myöhemmin. Tuotekehittelyä tapahtuu useinkin juuri tehdessä, kun huomaa erilaisia tapoja tehdä tai keksii jonkun uuden näkökulman tuotteeseen. Erilaisia taskullisia versioita lähtikin myyjäisistä useampaan oveen koristeiksi. Ittellänikin tuommoinen roikkuu työhuoneen ovessa ja taskussa on viestejä sen mukaan olenko keskittymistä vaativissa kirjoitushommissa vai vapaasti häirittävissä.

Sinne työhuoneelle pitää mennä seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella, joten nyt olen vapaasti häirittävissä täällä, jouluisen suklaansyönnin lomassa:)

**********

Decorative hearts from recycled jeans. "The kitchen is the heart of the home", other texts and details from old jeans decorates these hearts. Many of my family and friends got one of these for a Christmas present:)

9 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä sydämiä olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä oli kyllä kiva väkerrellä, antaa ideoiden virrata ja saksien leikata.

   Poista
 2. Nää on aivan ihania! Kivaa joulun jälkeistä viikkoa sinne, tai viikonloppuhan se taitaa olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät ovat tällä viikolla kyllä kuluneet niin laiskasti ja leppoisasti, että kyllä tämmöistä aikaa onkin odotettu. Toivottavasti viikonloppu ja uuden vuoden odotus sujuu mukavasti myös teillä!

   Poista
 3. Mahtavia sydämiä! Nuo taskullisethan ovatkin oikein hyviä avaimille, kauniisti piilossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tai kännykälle. Luova keksii heti vaikka kuinka monta kohdetta ja sellaisiksihan ne on tarkoitettukin:)

   Poista
 4. Hei pitkästä aikaa :D
  Voi kun ihania sydämiä. Nuo farkkujutut on niin minun mieleeni, kun tykkään kaikesta farkusta tehdyistä !
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja hyvää alkavaa vuotta 2014 ♥

  VastaaPoista