perjantai 4. maaliskuuta 2011

Puuha-Pete remonttihommissaKaikki lähtee kunnon varusteista, niin käsityöläisellä kuin remonttimiehelläkin. Ikä on sivuseikka, joten niinpä aloittelevallakin apulaisella on hyvä olla kunnon remonttiliivi, jonka taskuihin on hyvä varastoida kaikenlaista tärkeää.

Ompelukone on siis otettu esiin pitkästä aikaa ja tuloksena tällä kertaa tällainen. Tämmöisen samantapaisen olen tehnyt joskus aikaisemminkin ja nyt toivottiin taas, lahjaksi kaverin kaverin pienelle pojalle. Liivin kaava on napattu heijastinliivistä ja taskut ja muut koristukset mietitty omasta päästä. Koristemerkki on silitettävä, mutta sen verran kovaan käsittelyyn oli ensimmäinen painos liivistä aikanaan joutunut, että merkit kannattaa silitettävyydestä huolimatta ommella kiinni, niin eivät irtoa heti ensimmäisellä työmaalla.


Merkistä kannattaa pitää kiinni ihan senkin takia, että se on tätä liiviä varten hankittu kallein yksittäinen tarvike. 5,80 € koristemerkistä - olkoonkin Puuha-Pete - tuntuu aika paljolta. Mutta toisaalta paljon liivin viehättävyyestä tulee juuri tuosta koristemerkistä. Kyllähän niitä erilaisia merkkejä olisi kovasti tarjolla esimerkiksi vanhoissa farkuissa, mutta tämän liivin luonteeseen tuntuu Puuha-Pete hinnastaan huolimatta istuvan työkalupakkeineen mainiosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti