perjantai 3. huhtikuuta 2015

DIY paperinen lahjakassi


Pääsiäisvapaa, mikä ihana asia! Sitä ehtii pieni ihminen näprätä käsillä pitkästä aikaa jotain, nähdä tärkeitä läheisiä ja nautiskella suklaamunien lisäksi muustakin hyvästä syötävästä. Tänään matka taittuu kummitytön seitsemänvuotissyntymäpäiville ja kun lahjarepertuaariin kuuluvat ajankohtaan nähden lähes pakoliset suklaamunat koko sisarusparvelle, niin pitihän niille keksiä arvoisenpa pakkaus. Vai onko joku muka onnistunut paketoimaan suklaamunan kauniisti sillä perinteisellä tyylillä?Pientä (tai isompaakin) lahjakassia varten tarvitaan kaksipuoleista teippiä, rei'itin, silkkinauhaa ja tukevaa paperia tai ohutta pahvia. Tai tapettia, kuten minulla tässä. Näppärän taitteluohjeen nappasin täältä. Tämän kassin koko on 8x8x12 cm ja yhteen kassiin meni tapettia 41x26 cm pala. Ensimmäinen meni harjoitellessa, mutta sen jälkeen taitokset osuivat mukavasti kohdilleen ja nyt kelpaa kuskata munat perille:)


Pääsiäisen aikaa ei sään herra oikein näytä hellivän. Mutta ei se mitään, vapaa on aina vapaa ja onhan sitten hyvä syy pötkötellä sohvalla hyvän kirjan tai käsityön parissa. Ja ellei aurinkoa näy taivaalla, niin sitä voi hakea - vaikka sitten kukkakaupasta! Minikokoiset tulilatvat ja keltaiset amaryllikset kotiutuivat meille Plantagenista ja ihmettelenpä, voiko sen keltaisen kukkameren keskellä kukaan olla pahalla tuulella.


 Ja onhan se niin, Niko Ahvosen sanoin, että sadetta saadaan mutta aurinkoa otetaan! Herkullista pääsiäistä!
2 kommenttia:

  1. Kauniita ja tyylikkäitä on paketit, varmasti saajat ovat iloisia:)
    Rentouttaviä pääsiäisvapaapäiviä sateella tai ilman:)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköiset kassit tulee tapetista. Minä en ollut tullut edes ajatelleeksi, että lahjakassinkin voisi itse tehdä :D. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista