lauantai 28. maaliskuuta 2015

Maailman suurin kynttiläillallinen


Yksi varmoista kevään merkeistä on WWF:n organisoima Earth Hour -kampanja, joka sammuttaa tänään valot klo 20.30-21.30. Tapahtuma järjestetään maailmanlaajuisesti maaliskuun viimeisenä lauantaina. Valot sammuvat tänäänkin tuhansissa kaupungeissa, yrityksissä, organisaatioissa ja kodeissa. Tämän vuoden tapahtuman teemana on maailman suurin kynttiläillallinen. Romanttisen lauantai-illan puitteet ovat siis varsin sopivasti kohdillaan, kun Avalta tulee vielä klo 21 elokuva Titanic:)

Ennen hempeilyä kuitenkin ikkunat odottavat pesijää, veroilmoitus täyttäjää ja rairuoho kylväjää.  Alkuvuoden ompelujumikin toivottavasti alkaa vähitellen helpottaa ja tänne alkaa tipahdella jotain, mitä käsityöblogissa kuuluisikin näkyä.

Ensi yönä siirretään myös kelloja - tunnilla kohti kesää. Aamulla herätään sitten toivottavasti ennen kuin ensimmäiset pääsiäisnoidat kolkuttelevat ovella virpomisvitsoineen:)

2 kommenttia:

  1. Aion osallistua tempaukseen. Mieheni on luvannut tehdä meille kasvisruokaa, jonka nautimme romanttisesti kynttilän valossa. Voiko telkkarista Titanicia katsoa, kun telkkari kuluttaa sähköä? Ehkä tallennan sen ja katson myöhemmin. Tosin tallentaminenkin kuluttaa sähköä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olet innostunut mukaan! Mä aattelin kyllä soveltaa sen verran, että valot pois illalla, mutta jääkaapit, pakastimet ym. elintärkeät saa kyllä olla toiminnassa ja ruokaa voi kokkailla. Ehkä se telkkukin sit just menee tai sitten tallettaa leffan ja alkaa kattella vasta puoli kymmenen jälkeen.

      Poista