keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Vauvan vauhtipopot


Tähän blogiin tullaan hyvin usein hakusanalla baby-converset. Syy lienee täällä. Joten päätinpä tehdä vähän lisää vierailusyitä ja suloisia vauvojen virkattuja Converse-tossuja.


Hyvän ystävän pieni poika syntyi puolitoista viikkoa sitten ja sai nämä ensimmäisiksi jalkineikseen. Pieniin jalkoihin lämpimät virkatut Converse-tossut.


Paitsi että vauveli eivätkä sen jalat syntyessään olleet ihan pienimmästä päästä eivätkä nämä ole kovin lämpimät, koska ne on virkattu puuvillalangasta. Suomenkielinen, kuvallinen ja erittäin ansiokas ohje löytyy täältä.


Toivottavasti mahtuivat pikkumiehelle jalkaan! Ja lämmittävät ainakin ajatuksissa:)

7 kommenttia:

 1. Tosi tyylikkäät! Tuo katumaisema käy hyvin näiden kuvien taustaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kieltämättä. Tosin kuvaustarina ei ole ihan yhtä hehkeä. Nuo on kuvattu auton kojelaudalla kännykkäkameralla punaisissa liikennevaloissa juuri ennen, kun vein tossut sairaalaan synnytysosastolle:)

   Poista
  2. Tosi toimiva kuvauspaikka! :) Isosta ikkunasta tuleva pehmeä valo käy hyvin tuotekuvaan.

   Poista
 2. Herttaiset tossut! Kiitoksia vinkistä kuvauksen suhteen, en olekaan ennen tajunnut, että autossa voisi hyvin muutaman kuvan ehtiä ottamaan lahjoista :D. Varsinkin kun mies on usein ratissa. Minulla ne lahjojen kuvaukset nimittäin unohtuvat monet kerrat.

  VastaaPoista