keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Makeaa vappua!


Aah, vapaapäivä! Ja niitä on vielä tulossa neljä lisääkin ennen kuin seuraavan kerran istun sorvin ääressä töissä. Tämä kuva kertoo yhdellä silmäyksellä tämän päivän päällimmäiset ja tärkeimmät puuhat: aamukahvia kaikessa rauhassa Hesarin ja päivän uutisten ääressä. Sen jälkeen kaivettiin esiin eilen illalla jääkaappiin nousemaan jätetty sämpylätaikina. Kuvan takaosassa pilkottaa korillinen spelttisämpylöitä illan pulled pork -sandwichien raaka-aineeksi. Possu muhi yön uunissa, joten voi sitä muulloinkin kuin jouluna herätä ihanaan kinkuntuoksuun:)

Ja sokerina pohjalla - ja vähän suupielessäkin -  vadillinen munkkeja, joista pakolliset maistiaiset katosivat jo laadunvalvojan masuun. Ilmapalloja ja serpentiinejä ei kuvissa vielä näy, joten seuraavaksi hakemaan hiukan koristuksia iltaa varten. Hauskaa vappua ihmiset!

9 kommenttia:

 1. Onpa herkullisia munkkeja.. sopivasti on simalasi kädessä, että taidanpa ottaa yhden, kiitos:)
  Mukavaa Wappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olivat herkullisia ja näin kerran vuodessa nautiskeltuina eivät kerrytä liikaa munkkeja vyötäröllekään:)

   Poista
 2. Herkullisen näköisiä munkkeja! Hauska tuo kinkun tuoksuun herääminen, meillä vanhempani savustivat pääsiäiskinkun :). Että tosiaankin, kinkun tuoksuun voi herätä milloin vain. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on niin munkit kuin kinkutkin pikkuhiljaa syöty ja paluu arkeen edessä. Sään osaltakin taisi käydä juuri niin, kun äsken saatiin niskaan oikein kunnon raekuuro!

   Poista
 3. Herkulliset syömingit. Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita munkkeja vaan joka vuosi pitää tehdä, vaikka sitten niitä tulee syötyäkin niin että maha meinaa revetä liitoksistaan.

   Poista
 4. Nam, ihanan näköisiä munkkeja ja kinkun tuoksuun voi herätä vappunakin:) Iloista Vappua!

  VastaaPoista
 5. Vaikka possua ei tule juurikaan enää nykyään syötyä, pulled porkiin tulee kyllä sorruttua aina välillä. Tykkään kyllä näistä slow food-henkisistä jutuista paljon muutenkin :) Hyvältä näyttävätkin nämä teidän vapputarjoilunne, jokohan olette toipuneet syömingeistä? ;) Ja kiitokset myös noista kierrätystehtaan kuvista, olivat kyllä mielenkiintoisia!

  VastaaPoista