perjantai 14. helmikuuta 2014

Sydämellisiä ajatuksia ja erään villapaidan pelastus


Näin ystävänpäivän kunniaksi:) Niin keittiöön kuin teille kaikille lukijoillekin!


Siskolle kävi taannoin klassinen pesukoneonnettomuus villapaidan kanssa ja tuloksena oli minikokoinen, hyvin paksuksi ja tiiviiksi huopunut yksilö. Onneksi paita ei lentänyt samantien roskikseen, koska mikäpä ei kelpaisi kaikkea kuviteltavissa olevaa materiaalia hamstraavalle isosiskolle:) Niinpä paita päätyi meille, ja jonkin aikaa marinoiduttuaan osa siitä löysi mainion käyttötarkoituksen tämän patakintaan sisältä. Sisus siis villapaidasta, päällinen vanhoista farkuista leimakirjaimilla koristeltuna.


Ennen joulua innostuin tekemään farkuista keittiösydämiä. Ne olivat kuitenkin vain koristeita ja kun kaivattiin jotain käytännöllisempää, ehdotti mies tällaista patalappukinnasta. Tämäntyyppisiin on olemassa valmiita kaavojakin varmasti, mutta tämä on tehty kokeilemalla ja sovittelemalla, oikeata tarttumiskulmaa hakemalla ihan oman pään mukaan.


Peukkutaskut ovat symmetrisesti kummallakin puolella, joten tähän sopii tarttua niin oikea- kuin vasenkätisenkin. Sitten ei muuta kuin kokkaamaan!

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtava idea :-D
  Mukavaa ystävänpäivän iltaa.

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno ja mahtava idea!
  Sydämmellistä Ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä idea! Voittaa perinteiset patakintaat mennen tullen. Ja tuli siskon villapaitakin hyvään käyttöön. Miehillä taitaa olla aivoissa jokin patakinnas/rukkanen-geeni, kun meilläkin mies samaa ehdotti!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana idea patakintaaksi ja kaunis seinällä. Ystävänpäivä jo ehti mennä, mutta muuten mukavaa kevättalvea.

  VastaaPoista
 5. Suunnittelu on osunut täysin nappiin! Varmasti helppo käyttää.

  VastaaPoista