sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Helmiä - PearlsNäin äitienpäivänä voi ajatella helmiä. Niitä lapsuuteen mahtuvia äitienpäiviä sänkykahveineen ja valkovuokkokimppuineen ja sitten näitä kaulaan laitettavia, joilla niilläkin on paikkansa tämän päivän tunnelmassa ja juhlissa.Solmeilin helmiä lahjaksi serkuntyttöjen taannoisiin synttäripaketteihin. Jokaiselle korulle on myös ommeltu pieni väreihin sopiva säilytyspussi. Näitä on niin mukava tehdä, että ellei pidä varaansa, omassakin korulaatikossa on kohta useimpiin vaatteisiin sopivia väriyhdistelmiä tarjolla:) Näiden tekemisessä ei kauan nokka tuhise, jos vahattua puuvillanyöriä ja erikokoisia puuhelmiä vaan löytyy varastoista. Ehtivät vielä vaikka äitienpäivälounaalle. Selkeä ja helppo ohje täällä.

Kevät on kiitänyt vauhdilla eteenpäin ja valkovuokot ovat vallanneet lähiympäristön. Niillä toivotetaan hyvää äitienpäivää nyt kuten niin monena vuonna aikaisemminkin!

**********

Pearl necklace of wooden pearls and jewels on the necklace of time, both of those can be used and remembered today, when we celebrate Mother's Day. A video tutorial for pearl necklace you'll find here.

These are so nice and easy to do! I did these for my cousins daughters for a birthday present, but the truth is, that I also made some pieces for myself. If you just have wooden pearls of different colours and waxed cotton line, it takes less than half an hour to do one of these.


1 kommentti: