lauantai 25. toukokuuta 2013

Siivouspäivä!


Tänään on taas se päivä, jolloin ympäristöösi nousee kirpparipöytiä lähes minne tahansa ja voit tehdä mainioita löytöjä sieltä missä yleensä on tyhjä parkkipaikka tai autio sivukuja. Siivouspäivä tuo kirpparit kaupungille ja nimensä mukaisesti siivoaa itse kunkin ylimääräiset tavarat kiertoon. Myymättä jääneitä tavaroita voi monin paikoin jättää kierrätyskeskusten päivystäviin pisteisiin. Kurkkaapa siis onko joku pystyttänyt myyntipöytänsä kotikonnuillesi tai ryhdy itse myyjäksi!


Minä aion lähteä tutustumaan lähiympäristön tarjontaan, niin aurinkoisen sään kuin kirpparitarjonnankin osalta. Jos vaikka löytyisi jotain kivaa eilisen parvekesisustusinnostuksen jatkoksi. Tehtävälistalla on myös pari juttua huomista hiukan erilaisempaa työkeikkaa ajatellen. Siitä lisää tuonnempana! Sen verran vihjaisen, että jos joku sattuu olemaan huomisen Naisten kympin juoksureitin varrella, niin yrittäkäähän bongata kaksi missiä:)

**********

Today is the day, when the whole city is going to be a big flea market. Siivouspäivä is a day of celebration for friends of flea markets and recycling. The neatest festival of the year turns cities and neighborhoods into giant secondhand markets. Anyone can offer their secondhand items up for sale on the streets, yards and at home, as well as make the neighborhood’s best finds.

Let's go and find out what kind of finds there will be waiting for you!

2 kommenttia:

  1. Aina kaikki mahtava osuu samalle päivälle! Itselläni alkoi jo runsaudenpula vaivata heti kärkeensä, kun olisi ollut synttärikekkereitä, pettupäivää, siivouspäivää ja vielä pannahinen lähiruokatoria samalle päivälle, mutta sitten päädyin vielä kaiken lisäksi itse töihin esittelemään villiyrttejä ko. lähiruokatorille, joten missasinkin sitten miltei kaiken muun. Mutta Siivouspäivään en ole aiemmin osallistunut asiakkaana enkä myyjänä, joten tämä puute pitäisi korjata nyt vihdoin. Ravintolapäiväneitsyyden sain sentään hukattua viikkoa aiemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraava siivouspäivä on muistaakseni elokuun viimeisenä lauantaina 31.8., joten eikun sinne mukaan! Asiakkaana minäkin olin, sellaiseksi voi ryhtyä paljon lyhyemmällä varoitusajalla kuin myyjäksi:)

      Poista