tiistai 3. heinäkuuta 2012

Virkattu dinosaurus / Crocheted dinosaur


Pientä ja kivaa kesätekemistä! Vaikka nuo määreet eivät ehkä ihan ensimmäisenä tule dinosauruksista mieleen:) Kuuliaisesti se ainakin on tässä ylittämässä suojatietä, joten käytöstavat ovat kohdallaan.


Törmäsin vekkuliin Stegosaurukseen täällä. Samasta paikasta löytyy paljon muitakin pieniä kivoja juttuja. Virkkausmerkit ovat onneksi kaikilla kielillä samat, muuten olisi dino jäänyt kyllä japania taitamattomalta tekemättä.

Nyt siihen tarvittiin aikaa vain vajaa tunti ja vihreää lankaa joku keränloppu. Tämä kaveri vahtii työhuoneen ovessa loman ajan:)

                                                      *********************************

Something funny to do during summer vacation! It can be a crocheted dinosaur, for example. Original pattern is available in Japanese here. And here  you'll see one Stegosaurus walking cross a pedestrian crossing. I know he's on the way to my work, where he'll stand on my door during the vacation:)

8 kommenttia:

 1. Vau! Tämä täytyy tehdä. Siskon tyttö on dinofani ja varmasti keksii tällaiselle käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän voi tosiaan laittaa kiinni mihin tahansa ja varmasti tuottaa iloa isoille ja pienille:) Ja tuolta samaiselta ohjesivulta löytyy ohje myös ainakin toiseen saurukseen, Triceratopsiin.

   Poista
 2. Tosi kiva, tuon voisi ommella mihin vaan koristeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Mietin jo, että jos tuommosen tekisi ohuesta langasta ja kovettaisi ja sitten vaan kiinnityshakanen taakse, niin toimisi hauskana rintakoruna.

   Poista
 3. onpa aika ihana... tuota tarttee kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, alkuun pääsee tosi helposti ja lopputulos on hassunhauska:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tämä on sen kokoluokan dino, että uskaltaa ottaa olohuoneeseen.

   Poista