tiistai 28. joulukuuta 2010

Kännykkä kuin halkoMuistatteko ajan, jolloin ison ja vanhan kännykänomistajan puhelinta saatettiin haukkua koon puolesta haloksi? Nykyään valtaosa kännyköistä on niin pieniä, että tähän nimitykseen törmää harvoin. Ja jos sen kuulee, on sen kohteena oleva puhelin ennemminkin moderni tietokoneen ja puhelimen välimuoto kuin vanha ja ajastaan jälkeen jäänyt malli.

Koivuteemaa pohtiessani tuli jostain idea näistä kännykkäpusseista.  Liekö sitten kaipuuta tuohon halkoaikaan kännyköiden vai puulämmitteisen saunan muodossa, mutta idea vaikutti hyvältä ja toteutus onnistui melkein yhtä hyvin:) 


Eli kännykkäpussi on koivunrunkokuvioitua kangasta ja pussin sulkee koivunlehden muotoinen läppä. Läpässä on tarra ja pussin päällyskankaan ja vuorin välissä ohut vanu. Vuorin väri on tietenkin keltaisenruskea, kuten kunnon koivuhalon sisus ainakin:)

Tätä ideaa varten yritin etsiskellä sekä netin että kangaskauppojen valikoimista koivunrunkokuvioista kangasta, mutta en löytänyt mistään. Koivun silhuetteja ja oksia kyllä oli tarjolla useammallakin valmistajalla, mutta jos joku on törmännyt tähän tarkoitukseen sopivaan kankaaseen tai tietää mistä semmoista olisi saatavilla, niin mielellään otan vinkkejä vastaan. 


 Näiden pussien kangas on maalattu koivunrunkoa muistuttavaksi valkoiselle kankaalle kangasvärien ja sudin avustuksella. Vaikutelma on mielestäni hyvä, mutta hiukan työläs ajatellen suurempaa kuin muutaman pussin valmistusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti