keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Siilin selässä uuteen vuoteen


On tuo ilmojen herra ihmeellinen: edellispäivänä pakkanen paukkui -20 asteessa ja ajoi allekirjoittaneen hankkimaan uudet toppahousut. Eilen vetisteltiin jo vesisateessa plussan puolella ja taas mentiin, tällä kertaa kaivamaan varastosta nastalenkkareita. Ne sentään oli kannettu kaupasta kotiin jo viime vuonna. Olkoon säät kuinka epätavallisia tahansa, villasukkia tarvitaan ja kaivataan luultavasti aina. Niin toppahousujen kuin lenkkareidenkin kavereina. Miehen joulupakettiin kääriytyivätkin nämä Kiroileva siili -villasukat.Tuohon siilikuvioon törmäsin jossain Facebookin neulontaryhmässä jo hyvissä ajoin ennen joulua. Sitten vaan punainen seiskaveikka-kerä ja kolmosen puikot mukaan työmatkoille ja sukat alkoivat muotoutua. Varsin helppoa junaneulottavaa, kun tuossa on 14 silmukkaa puikolla ja ihan perusjoustinneuletta, sileää neuletta sekä vahvistettu kantapää. Siilit on pistelty valmiin sukan varteen silmukoita jäljitellen. Koko miehekkään jalkaan sopiva, vanhoista sukista mittailtu.


Näillä on hyvä tassutella kohti uutta vuotta. Ei kuitenkaan piikit pystyssä, vaan leppoisasti ja hymyillen. Tällä siilillä kun on se pehmeämpi puoli useimmiten esillä:)


Joten näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Yöllä kääntyy jälleen uusi sivu vuosikirjaan ja sen myötä päästään vaihtamaan kalenterit uusiin, poksuttelemaan kuohujuomat auki ja ottamaan uusi vuosi avosylin vastaan! Onnekasta uutta vuotta teille jokaiselle!

Sarjakuva Kiroilevan siislin virallisilta sivuilta täältä.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaikesta näennäisestä negatiivisuudestaan huolimatta tuo Kiroileva siili on kyllä melko hellyttävä tapaus:)

   Poista
 2. Hauskat sukat! :) Tuo sarjakuva on niin kuin minä uudenvuodenyönä. Vaikka miten laittais korvatulpat korviin, niin aina sitä vaan puoliltaöin herää siihen hirveään rätinään ja luulen, että Venäjä on aloittanut ilmapommitukset... vaan kun kääntää kylkeä, niin kyllä se unikin sitten taas tulee. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kauas putoa täältäkään! Täällä on tänään suunnittelilla Hobitti-maraton, joten eiköhän suurimmat paukahdukset vältetä sillä. Ja sen jälkeen taatusti nukuttaa.

   Poista
 3. Kiroileva siili on tosiaan omalla tavallaa hellyttävä. Hauskat sukat! Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista