tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulunpunainen joulu


Tämä Pikku-Myy lähtee nyt joulunviettoon:) Mekkokin on ihan just eikä melkein tyyliin sopiva. Eurokankaan joulunpunaisesta kankaasta muotoutui Susannan työhuoneen Sussu-tunikan kaavalla mitä mainioin pyhävaate joulun rientoihin. Kaulus on sovellettu omasta päästä, mutta muuten kaava istuu juuri sellaisena kuin se alunperin oli. Ja arvatkaapa vaan iskikö ompelukärpänen heti sen jälkeen, kun joku oli siivonnut kaikki edelliset ompeluroippeet pois lattioilta.. No, sitten siivottiin uudestaan.


Joulun tuplasiivot on siis tehty ja piparitalo rakennettu. Arkkitehdille tosin sattui pikku kömmähdys matkan varrella ja päätykolmioiden paikalle uhkasi jäädä ammottavat aukot.. Onneksi sydänpipareista saatiin muurattua puuttuvat tiilet, niin etteivät huomiseksi luvattu lumipyry pyyhkäisee taloon sisälle. Ja se iso kattohan kuitenkin on kaikista tärkein, talon suojana ja koristekarkkien määrässä mitattuna:)


Oikein rauhallista ja tunnelmallista joulua itse kullekin säädylle! Palaamme, kun kinkut on pistetty parempiin suihin ja ompeluhammasta taas pyhien jälkeen kolottaa.

Edit: kuvien lisäily mobiilisti ei taida olla ihan tämän tyypin vahvimpia puolia, mutt nyt pitäisi niidenkin näkyä!

6 kommenttia:

 1. Joulumekko on juuri sellainen, kun joulumekon kuuluukin olla :).

  VastaaPoista
 2. Mekko näyttää ihanalta! Olen tosi iloinen siitä, että kaava toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluksen improvisoin omaan tyyliin, mutta muuten tuo toimi loistavasti! Ja tuntuu myös varsinmuuntelukelpoiselta mallilta.

   Poista