perjantai 12. huhtikuuta 2013

Viikonloppuherkut mekossa - Jeans pinafore dressMuistatteko vielä tätä essua? Tai marraskuun kädentaitomessureissulta mukaan tarttuneita muffinssikankaita? Kankaistahan oli tarkoitus tulla juurikin tuo ensiksi mainittu essu pikkuleipurille, mutta kangas osoittautui liian hailakaksi väriltään ja liian vähäiseksi määrältään. Kaapin perälle tämä ei kuitenkaan jäänyt pyörimään, vaan päätyi herkuiksi kummitytön 5-vuotislahjamekkoon.


Minulla oli jonkinlainen villi visio farkkuliivihameesta ja muffinssit muotoutuivat osaksi sitä vähitellen, kokeilun ja fiilistelyn kautta. Kaava on mukailtu useammasta Suuren Käsityölehden liivihameen kaavasta. Yksi kirsikkakoristeinen herkku hyppäsi helmasta vähän ylemmäksi ja kokonaisuudesta tuli mielestäni oikein kiva.


Tämän myötä onkin mukava valmistautua viikonlopun herkkuihin kuten pitkään nukkumiseen, aamuherätyksen puuttumiseen, tauluhyllyn asentamiseen sekä keväisiin ajatuksiin yrttisiemenkylvöineen ja puutarhamessuineen. Herkullista viikonloppua!

**********

A pinafore dress from jeans came true, when I had a cute fabric with muffins and my god daughter had her 5 years birthday. Have a delicious weekend!

12 kommenttia:

 1. Onpa supersöpö! Erityisesti tuo rivistä hypännyt muffinssi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöjen juttujen parissa sitä tuntuu väkisinkin altistuvan supersöpöydelle, vaikkei edes vaaleanpunaista olisi kovin paljon näkyvissä. Joten söpöily taitaa sopia niin isommille kuin pienemmillekin tytöille:)

   Poista
 2. Aivan huippu tuo muffinssiapplikaatio! Muutenkin kyllä hieno kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekko ikään kuin kaipasi jotain epsäännölisempää ja kaavoista ulos murtautunutta elementtiä ja tuosta seikkailijamuffinssista tuli juuri sellainen.

   Poista
 3. Kyllä kummitytön kelpaa kun saa tällaisen yksilöllisen lahjan, ei tule varmaan toista samanlaista. Hieno kokonaisuus ja varsinkin se muffinsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet työtöt jotenkin saavat aikaan kaikenlaista ideointia:)

   Poista
 4. Hi.
  Nice work! You are a great inspiration for me. I've just recycled a pair of jeans into an apron. It was a birthdaypresent for a very good friend of mine who loves to cook.
  Best regards Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The apron looked really nice! And I'm happy if you have found some inspiration here.

   Poista
 5. Ihana mekko, ehdit tehdä töiden ja muuton jälkeen vielä tämmöisiäkin! Mulla menee edelleen hommat remontin ja sisustamisen puolelle, blogi/käsityöt ovat jäänet ihan paitsioon. Onneksi päivät ovat pidenneet ja valoisaa aikaa tekemiseen alkaa olla enemmän :)

  VastaaPoista
 6. Ihana mekkonen ja nuo herkut on kyllä huippuja :)

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno! Muhunkin on iskenyt mekkovillitys nyt kun niille on käyttäjäkin :)

  VastaaPoista
 8. Voiko tuosta muuta sanoa kuin että on kyllä syötävän suloinen :)

  VastaaPoista